Дімопулос, Скічко з дружиною і Добриднєва оцінили еротичну драму "50 відтінків свободи"

Зірки побували на допрем'єрному показі екранізації роману Е. Л. Джеймс.

У вівторок, 6 лютого, у кінотеатрі "Оскар" відбулася гала-прем'єра сенсаційної історії кохання "50 відтінків свободи".

Першими стрічку побачили Alyosha, Тарас Тополя, Анатолій Анатоліч, Юла, Єлизавета Юрушева, Олександр Скічко, Анна Добриднєва, Санта Дімопулос, Прищепа Олексій, Андрій Кіше, Олександр Кривошапко, Ілля Кваша, Марія Якименко, Катерина Кістень, Іван Пилипець та багато інших.

"П'ятдесят відтінків свободи" - третя та остання частина трилогії "П'ятдесят відтінків сірого", яка розповідає про початок сімейного життя Крістіана і Анастейші Грей. Роман був включений в список бестселерів за версією Publishers Weekly за 2012 рік. Режисером фільму виступив Джеймс Фоулі. Стрічка заснована на однойменному романі Е. Л. Джеймс.

Про фільм

Крістіан й Ана тепер містер і місіс Ґрей. Усі їхні сварки, усе найгірше позаду, і вони можуть насолоджуватися світлим майбутнім у компанії один одного. Ніякі примари з шафи минулого більше не повинні турбувати спокійне та багате життя сімейства Грей. Крістіан готовий обсипати свою дружину усіма грошима світу, дозволяє собі купити розкішний будинок, з'їздити на вихідні на курорт. Але їхнє життя не може бути настільки прекрасним апріорі. Із минулого Ани з'являється чоловік, який хоче її вбити. Цей привид небезпечніший за всіх минулих, і його потрібно обов'язково побороти. Це буде фінал історії..

На екранах мережі кінотеатрів "Оскар" фільм "50 відтінків свободи" стартує від 8 лютого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація