Диригента Метрополітен-oпери звільнили через домагання

Диригента Метрополітен-oпери звільнили через домагання

Фото: Getty Images

Джеймса Лівайна звинуватили у сексуальному насильстві.

Американського відомого диригента та піаніста Джеймса Лівайна звільнили з Метрополітен-oпери через звинувачення у сексуальних домаганнях.

Таке рішення, про яке йдеться в поширеній заяві оперної трупи, було ухвалене за результатами розслідування, розпочатого в грудні минулого року після того, як Лівайна запідозрили в сексуальних домаганнях, повідомляє The New York Times

Це стало надзвичайним падінням легендарного 74-річного маестро, якого багато хто вважав найвидатнішим американським диригентом від часів Леонарда Бернштейна.

У процесі розслідування були отримані докази того, що диригент причетний до "сексуального насильства і домагань" до артистів, які від нього залежали.

Будь-які подробиці того, в чому саме винен Джеймс, який 40 років присвятив Метрополітен-oпері, розкривати не стали. Раніше повідомлялося, що кілька людей заявили про домагання до них Лівайна. Один із інформаторів видання розповів, що зазнав домагань з боку диригента у віці 15 років. Лівайн звинувачення в домаганнях категорично заперечував.

Нагадаємо, що нещодавно у сексуальних домаганнях звинуватили сценариста фільмів про Джеймса Бонда.

Повʼязані теми:

Наступна публікація