"Дірки" Джулії Робертс. Західне видання зганьбило акторку вульгарним заголовком

"Дірки" Джулії Робертс. Західне видання зганьбило акторку вульгарним заголовком

"Дірки" Джулії Робертс. Західне видання зганьбило акторку вульгарним заголовком

Фото: instagram.com/juliaroberts

У газеті The Post-Journal припустилися прикрої помилки.

Голлівудська акторка Джулія Робертс, яка нещодавно знялася у романтичній фотосесії, наразі потрапила у незручне становище.

Одна з американських газет The Post-Journal переплутала всього одну букву в заголовку про Джулію Робертс, але так вдало, що про неї дізнався весь світ.

Видання  випустило статтю про акторку, яка супроводжувалася великою фотографією зірки і шрифт для заголовка теж був обраний побільше. 

І тепер люди захоплюються не ролями (roles) Робертс, а її дірками (holes). А все завдяки звучному заголовку, на який тут же звернули увагу користувачі соціальних мереж.

"Заголовок дня. Джулія Робертс усвідомила, що її життя і її дірки стають кращими з віком", - написав один із користувачів у Twitter.

Проте, насправді малися на увазі не "дірки" (holes), а "ролі" (roles). І пояснення з'явилося в наступному номері газети.

"Заголовок на четвертій сторінці суботнього номера Post-Journal слід читати: "Джулія Робертс усвідомила, що її життя і її ролі стають кращими з віком".

Наразі авторам статті залишається сподіватися, що акторка поставиться до нового факту своєї біографії з гумором, оскільки вона досі не прокоментувала інцидент.

Нагадаємо, нещодавно 50-річна акторка взяла участь у яскравих зніманнях для Harper's Bazaar

Повʼязані теми:

Наступна публікація