Діти Галкіна і Пугачової зворушливо привітали матір у свій день народження

Діти Галкіна і Пугачової зворушливо привітали матір у свій день народження

Діти Галкіна і Пугачової зворушливо привітали матір у свій день народження

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Гаррі та Лізі виповнилось шість років.

Діти зіркових батьків Максима Галкіна та Алли Пугачової Ліза та Гаррі, які довели маму до сліз у день її народження, сьогодні святкують своє 6-річчя.

З такої нагоди батьки почали робити сюрпризи малюкам від самого ранку. Вітальню вони прикрасили великою кількістю повітряних кульок рожевого і блакитного кольорів, побачивши які Ліза і Гаррі почали кружляти в танці під музику, яку мама виконувала спеціально для них на роялі.

"Ура! З Днем народження! За роялем мама", - підписав відео Максим.

Однак не тільки діти отримали подарунки, вони у своє свято зврушливо привітали і свою зіркову маму, подарувши їй два букети квітів зі словами: "Матусю, дякуємо тобі за життя", на що вона їм відповіла: "Дякую, що ви мені його продовжуєте".

"Діти вітають маму", - підписав під зворушливим роликом батько дітлахів.

Коротеньке відео настільки розчулило підписників та колег зіркової пари, що вони не змогли втримати своїх емоцій, якими поділилися у коментарях.

"Дуже зворушливо", - зауважив під роликом композитор Ігор Крутой; "Щастя! Максиме, від душі вітаю. Всього найкращого синочкові з донечкою", - написав російський виконавець Денис Клявер; "Котики", - лаконічно прокоментувала відео Світлана Лобода.

Нагадаємо, не так давно Максим Галкін замилував юзерів ранішнім співом Пугачової з дочкою Лізою.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація