Діти "Кварталу 95": Саша Зеленська хоче стати модельєром, а син Юзика бачить себе в ролі мера

Діти "Кварталу 95": Саша Зеленська хоче стати модельєром, а син Юзика бачить себе в ролі мера

Олександр Пыкалов з сином Михайлом / Фото: Студія "Квартал 95"

Покоління "квартальців", яке підростає,  розповіло про батьків і поділилося планами на майбутнє.

До Міжнародного дня захисту дітей представники покоління студії "Квартал 95", яке підростає, поділилися своїми роздумами про майбутнє. Для багатьох це перше міні-інтерв'ю в житті.

Саша Зеленська (12 років):

Саша Зеленська / Фото: Студія "Квартал 95"

"Я займаюся малюванням і вокалом, а ще ходжу на тайський бокс і теніс. У школі мої улюблені предмети – українська мова, інформатика і англійська з носіями з Канади. Я закінчую 6 клас, і нижче 9 балів рідко отримую, тобто я хорошистка. В майбутньому я хочу розвинути свої здібності в сфері малювання і стати, наприклад, модельєром. Батьки мене підтримують у цьому, головне для них – щоб я отримувала задоволення від роботи. Виступаючою як тато на сцені я себе не бачу, а ось за лаштунками перебувати, як мама, цілком.

З іншими "квартальскими" дітьми ми бачимося не часто, але дружимо між собою. Найчастіше я спілкуюся з Мішею Пікаловим і Машею Кравець. Попри те, що тато часто виїжджає на гастролі, ми багато часу проводимо разом. Я не комплексую, що я дочка Зеленського, і в школі всі звикли до мого прізвища. Але іноді все-таки набридає, коли тата зупиняють на вулиці, коли ми разом гуляємо, або коли до мене підходять з молодших класів з проханням зробити селфі.

Варя Кошова (9 років):

Варя Кошова / Фото: Студія "Квартал 95"

"Я захоплююся танцями, вокалом і музикою, ходжу на всілякі гуртки. У майбутньому хочу стати акторкою і співачкою, яка вміє все! Хочу вже сама заробляти гроші і забезпечувати сім'ю. Нещодавно я брала участь у конкурсі, де отримала гран-прі. Я співала пісню Джамали "1944". Це моя улюблена співачка, я хочу бути на неї схожою. Батьки мене у всьому підтримують, а тато, незважаючи на свою зайнятість, завжди приділяє мені час. Ось днями ходили разом у кіно. У школі і на вулиці мене іноді впізнають, просять сфотографуватися. Я реагую на це спокійно, мені це навіть приємно".

Перо Казанін (7 років):

Петя Казанін / Фото: Студія "Квартал 95"

"Я закінчив перший клас. Який у мене улюблений предмет? Напевно, перерва. Ще я ходжу в театральний гурток, мені це дуже подобається. У майбутньому хочу виступати на сцені, як тато".

Андрій Корявченков (10 років):

Андрій Корявченков / Фото: Студія "Квартал 95"

"Мої улюблені предмети у школі – математика, фізкультура, образотворче мистецтво і праця. Середні бали – 10 і 11. Ще я ходжу на плавання і футбол. Раніше я хотів стати поліцейським, потім пожежником, а зараз я хочу бути добрим мером і знизити ціни на продукти. Батьки мене в цьому підтримують. Те, що тата впізнають на вулиці, мені подобається, а у моїй школі навіть є його фанати".

Михайло Пікалов (11 років):

"Мій улюблений предмет - математика, але стати я хочу або футболістом, або актором. Моя улюблена команда - Динамо (Київ), а з іноземних - Реал (Мадрид). З татом ми часто граємо у футбол і обговорюємо абсолютно різні теми. Він – мій найкращий друг і у всьому мене підтримує".

Ліза Жидкова (12 років):

Ліза Жидкова / Фото: Студія "Квартал 95"

"Мене всі запитують, ким я хочу бути в майбутньому, але я поки не вирішила. У школі мені подобаються математика, біологія та праця. 6-й клас я закінчила з відзнакою. Я ходжу в гурток, де ми робимо різні хімічні і фізичні досліди, а ще я люблю знімати відео для блогів. Батьки мені це не забороняють робити, тим більше я зареєстрована під псевдонімами, а не під моїм справжнім ім'ям".

Іван Яковлев (9 років):

Іван Яковлев / Фото: Студія "Квартал 95"

"Цього року я закінчив 4-й клас, без трійок. Я дуже люблю читати, мені подобається вивчати українську та англійську мови, а ось математику не люблю. Я хочу стати режисером як мій тато. Я вже сам знімаю відео, веду власний канал на YouTube, сам пишу сценарії і займаюся монтажем. Так що, це у нас сімейне. Вперше знімати ролики я почав в шість років. Зараз вже ходжу на курси відеоблогінгу, де мене вчать, як правильно знімати, виставляти світло, визначати ракурс, з якого краще вести знімання. Батьки мене підтримують, а тато, скажімо так, категорично не проти того, чим я займаюся. Моя найближча мрія - взяти участь у "Розсміши коміка. Діти", а ще я хочу зняти в майбутньому короткометражний фільм і багатосерійний серіал".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація