Дівчина соліста Måneskin без макіяжу у палаті показала, який вигляд має після операції

Дівчина соліста Måneskin без макіяжу у палаті показала, який вигляд має після операції

Дівчина Даміано Давида – Джоджія Солері / Фото: instagram.com/giorgiasoleri_

Модель прооперували через ендометріоз.

Кохана фронтмена гурту Måneskin Даміано ДавидаДжорджія Солері – яку прооперували через ендометріоз, вийшла на зв'язок з прихильниками.

У своїх Instagram-stories 25-річна італійська модель показала, який вигляд має після операції та наркозу. Обраниця зірки запостила селфі, на якому постала на лікарняному ліжку без макіяжу. На фото Солері має щасливий вигляд.

Джорджія Солері після операції / Фото: instagram.com/giorgiasoleri_

Також модель прокоментувала свій стан.

"Зараз зі мною все гаразд. У мене просто невеликий біль, не дуже сильний. Спасибі за всі повідомлення, повні турботи, ви змусили мене почуватися міцною в гігантських обіймах. Я люблю вас, спасибі", – поділилася Солері.

Нагадаємо, Джорджія Солері тривалий час страждала на вульводинію та ендометріоз. Модель мучили страшенні болі, їй не можна було носити вузькі джинси, колготки, кольорову білизну, вживати кислу їжу, алкоголь та цукор. Також дівчина боялася займатися сексом.

Раніше дівчина Даміано Давида показала, який вигляд має її живіт через хворобу статевих органів. У своїх Instagram-stories обраниця зірки запостила фото, на якому постала перед дзеркалом у спортивних штанах та білому ліфчику.

Повʼязані теми:

Наступна публікація