"Для сексу без зобов'язань": Дрейк образив сестер Дженнер та Джіджі Хадід

"Для сексу без зобов'язань": Дрейк образив сестер Дженнер та Джіджі Хадід

Фото: Associated Press

Репер одразу ж перепросив за скандальну пісню.

Відомий канадський репер Дрейк опинився в центрі скандалу через свій невиданий трек.

Так, під час прямої трансляції Instagram-аккаунта The Night Owl Sound слухачі випадково почули його невиданий трек, де він грубо ображає Кайлі Дженнер, її сестру Кендалл та модель Джіджі Хадід. Зокрема, виконавець називає Кайлі "дівчиною для сексу без зобов'язань" та говорить, що "у нього є 20 проклятих Кайлі і 20 чортових Кендалл, струнких молодих моделей Vogue, і стільки ж Джіджі".

Фанатів неабияк обурили ці слова. Невдовзі Дрейк поспішив прокоментувати скандал та вибачився перед тими, кого образив у своїй Instagram-сторіз.

Фото: instagram.com/champagnepapi

"Цей реп взагалі не повинен був звучати. Три роки тому пісня якось просочилася в музичний каталог, і в результаті ви її випадково почули. Менше за все мені хотілося б починати свій ранок з думки, що я образив друзів", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, не так давно репер Дрейк вперше показав свого дворічного сина від порнозірки. 33-річний виконавець запостив у фотоблогу зворушливі світлини, на яких постає з малюком. На знімку хлопчик дивиться у камеру, а зірковий батько обережно його притримує.

Повʼязані теми:

Наступна публікація