Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Телемандрівник продемонстрував, який він кулінар.

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який пригадав, з чого почалась його пристрасть до мандрів, показав, що він ще й непоганий кулінар.

Так, Комаров разом з професійним су-шефом Дмитром Кімом взявся приготувати декілька японських страв, серед яких суші. А потім нагодував цими творіннями своїх молодших сестру і брата, пише JetSetter.

"З братом Миколою і сестрою Ліною у нас різниця шість років. А ще вони двійнята, правда, сестра старша на 10 хвилин. У дитинстві ми часто билися, сперечалися, а ось зараз найкращі друзі. Я взагалі дуже хотів братика і сестричку, але, коли їх принесли з пологового будинку додому, був шокованим. Я чекав на "нормальних" дітей, адже не знав, що малюки народжуються настільки маленькими, червоними і смішними", - поділився Комаров.

Окрім того, Дмитро відкрив декілька секретів приготування суші. За словами Комарова, під час нарізки риби важливо не тиснути на неї, а м'яко ковзати уздовж волокон, рухаючи ніж у напрямку до себе.

"Ще один секрет правильних суші і сашимі: за суші-баром ніколи не повинна вимикатися вода. Руки потрібно мити після кожного інгредієнта, щоб не змішувати запах і смак продуктів", - додав ведучий.

Комаров зізнався, що сестра хвалить його суп том-ям, який, на її, думку, у брата виходить приготувати краще за будь-яку іншу страву.

"Моя фірмова страва - том-ям. Сестра стверджує, що я готую його краще, ніж в будь-якому ресторані. Секрет простий: потрібно не шкодувати інгредієнти. Купувати хороші креветки, дороге кокосове молоко - і тоді смак буде чудовим", - пояснив Дмитро.

Нагадаємо, у грудні минулого року Дмитро Комаров знявся в кліпі популярного японського гурту. Ведучий зіграв у відео іноземного журналіста.

Залиште свій коментар

Вибір редакції