Дмитро Комаров розповів, як переживає тривалу розлуку з дружиною

Дмитро Комаров розповів, як переживає тривалу розлуку з дружиною

Дмитро Комаров розповів, як переживає тривалу розлуку з дружиною

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Подружжя підтримує зв'язок на відстані за допомогою месенджерів.

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров розповів, як під час експедицій підтримує зв'язок з дружиною Олександрою Кучеренко.

Переживати тривалу розлуку зі своєю коханою мандрівникові допомагають постійні зустрічі під час знімань програми, спілкування телефоном і в месенджерах.

"Набагато інтенсивніше переписуємося, коли я за кордоном. Коли я в експедиції, ввечері або вдень обов'язково виділяю час, і ми телефонуємо один одному. Наприклад, я будував льодове містечко в Китаї і провалився під кригу, мене сфоткали - я насамперед надіслав дружині. Кажу: "Вітаю. У тебе там тепло? А я тут скупався в ополонці на роботі. Будуємо місто, тягаємо 500-кілограмові крижані брили", - поділився Комаров в інтерв'ю журналу "Телегід".

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко / Фото: пресслужба каналу "1+1"

На запитання, який рекорд відісланих одне одному селфі протягом дня, телеведучий розповідає, що все ж соцмережами подружжя користується без фанатизму.

"У нас немає такого, щоб ми цілий день кидали одне одному фотографії. Ми дорослі люди. Ділимося враженнями, коли відбуваються справді цікаві події", - пояснив Дмитро.

Розповідаючи про останню подорож на знімання нового сезону і кулінарні вподобання мешканців Китаю, ведучий "Світу навиворіт" розкрив секрет популярної страви - пекінської качки:

"Неможливо з'їздити до Китаю і не покуштувати качки по-пекінськи. В одному з випусків ми покажемо унікальний стародавній рецепт цієї страви, який розробляли кухарі імператора. Зараз качка по-пекінськи стала популярною не тільки в Китаї, страва поширилася по всьому світу. Але колись таку качку міг їсти тільки імператор. Його кухарі розробляли ідеальний рецепт, щоб страва була особливою не тільки за смаковими якостями, але і мала корисні властивості".

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Для того, щоб дізнатися давній секрет приготування пекінської качки, ведучий «Світу навиворіт» влаштується працювати су-шефом до невеликого китайського ресторану. Цей єдиний у своєму роді заклад входить до списку кращих на планеті, і тільки тут готують качку за рецептом, який не змінювався з імператорських часів.

Нагадаємо, днями Дмитро Комаров показав, якими смаколиками його годує дружина вранці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація