Дмитро Комаров розповів, заради чого ризикує життям на зніманнях програми

Дмитро Комаров розповів, заради чого ризикує життям на зніманнях програми

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Телеведучий став запрошеним редактором грудневого номера журналу "XXL".

Журналіст, мандрівник, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров, який нещодавно вийшов у світ з красунею-сестрою, став запрошеним редактором чоловічого журналу "XXL".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

В ексклюзивному матеріалі Дмитро розповів нові подробиці експедиції до Бразилії, де його і оператора Олександра Дмитрієва підстерігали небезпеки на кожному кроці. Знімальна група не раз опинялася під прицілами пістолетів, намагаючись добути ексклюзивні репортажі з фавел і проникаючи у лігво мафії.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Я потрапив до найбільшого наркобарона в Ріо-де-Жанейро. О першій годині ночі ми з ним вже спокійно пили пиво, їли картоплю фрі і спілкувалися про життя в компанії 30 озброєних охоронців і близько 100 озброєних бандитів. Але за місяці роботи у фавелах ми звикли і вже не боялися", - згадує Дмитро в інтерв'ю.

Мандрівник зізнається, що любов до своєї справи змушує команду "Світу навиворіт" ризикувати заради унікальних репортажів.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Щоб зняти піратів, ми спеціально їхали в той район, де вони нападають, - хотіли "нарватися ". Ми залишили всі дорогі речі, взяли дешеву і приховану камери, а гроші сховали в шкарпетки. Їздили і шукали неприємності. Це наш стиль роботи. Більшість журналістів та операторів не підуть на таке просто за гроші. Така робота - це покликання, стиль життя. Ми фанатики своєї справи", - зауважив ведучий.

Цікаво, що Бразилія стала першою країною, куди команда "Світу навиворіт" повернулася повторно, щоб зняти ще більше цікавого матеріалу. Про це Дмитро Комаров повідомив на своїй офіційній сторінці в соц.мережі. Однією з найбільш обговорюваних в ЗМІ тем сезону стало унікальне інтерв'ю з наркобароном, яке покажуть вже в наступному випуску "Світу навиворіт".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також з редакцією журналу "XXL" Дмитро Комаров поділився своїми рекомендаціями для мандрівників і розповів про країни та місця на планеті, де кожен чоловік може випробувати себе і отримати дозу адреналіну. У його ТОП-списку є вулканічні кратери, "місто смерті" в Індії і по-справжньому чоловічі розваги на зразок поїздки в боліді по трасі "Формули-1".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Більше цікавих подробиць, а також ТОП країн для справжніх чоловіків від Дмитра Комарова читайте в свіжому номері журналу "XXL", а унікальне інтерв'ю з наркобароном, здобуте командою "Світу навиворіт" під дулом пістолета, дивіться в новому випуску програми в середу, о 21.45 на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація