Дмитро Комаров у новому випуску "Світ навиворіт" вирушить рятувати китайських панд

Дмитро Комаров у новому випуску "Світ навиворіт" вирушить рятувати китайських панд

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Телемандрівник на один день стане співробітником національного парку, який займається розведенням і порятунком популяції панд у Китаї.

Сьогодні, 7 жовтня, о 22:45 глядачі каналу "1+1" побачать нову серію тревел-шоу "Світ навиворіт", у якій Дмитро Комаров розповість чергові неймовірні факти про життя Піднебесної.

Мандрівник вирушить рятувати панд, а також покаже життя унікального ізольованого в горах селища.

У Китаї зберігаються одні з найцінніших і найстародавніших скарбів всього світу, але є "скарби", якими жителі Піднебесної дорожать найбільше — панди. Це живі символи країни. Їх охороняють на найвищому рівні, а за вбивство панди законодавством передбачена смертна кара. Сьогодні в світі залишилося всього 2600 панд — і всі вони належать Китаю.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

У новому випуску "Світ навиворіт" поїде в місто Ченду, де розтаовується одна з найпопулярніших туристичних точок і водночас один із найважливіших дослідницьких центрів країни із розведення й порятунку популяції панд. А Дмитро Комаров на один день стане тут не тільки туристом, а  спйробує себе в ролі волонтера і співробітника центру.

Панда - унікальна тварина, яка в дикій природі живе тільки в Китаї. А ще 30 років тому вони були під загрозою вимирання через масову вирубку лісів - природного середовища їх проживання. Тоді в світі їх залишалося всього 1200 особин. Доторкнутися до панди - великий привілей і моя мрія, яка виповниться прямо зараз. У мене з'явиться унікальний шанс погодувати панду з рук

розповість у програмі Дмитро

У дослідницькому центрі на українських мандрівників чекає не тільки знайомство з милими тваринами, а й справжня робота з волонтерами.

А після цього команда "Світу навиворіт" потрапить у ще одне місце, яке перебуває під загрозою зникнення. Це невелике китайське селище, розташоване високо в горах.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Останні роки гірське селище стало приваблювати масу туристів, які приїжджають подивитися на особливості життя ізольованого від цивілізації поселення.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Світ навиворіт" покаже, як жителям селища в наш час вдається виживати в настільки важкодоступному місці без благ цивілізації, і які унікальні винаходи вони створили, щоб тримати зв'язок із рештою світу.

Як Дмитро Комаров рятуватиме панд в Китаї, а також, який важливий подарунок команда тревел-шоу привезе жителям гірського селища, щоб уберегти його від зникнення — дивіться у новому випуску "Світу навиворіт" вже сьогодні о 22:45 на каналі "1+1".

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація