Дмитро Комаров везе до України зірку серіалу "Рабиня Ізаура"

Дмитро Комаров везе до України зірку серіалу "Рабиня Ізаура"

Дмитро Комаров та Луселія Сантуш / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Для знайомства з зіркою телеведучий обрав досить цікавий спосіб.

Вже у жовтні на телеканалі "1+1" стартує прем’єра нового сезону проекту "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим.

Цього разу телеведучий потрапить у серце диких джунглів та у місце, де панує вічне свято. Шанувальникам пригод відкриється вікно у справжню Бразилію, країну контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен та цивілізація.

Дмитро повернетеся із експедиції не сам. Цього разу телеведучий підготував для українців неймовірний сюрприз: вперше Україну відвідає улюблениця мільйонів глядачів, зірка, яку пам’ятає уся Україна та Східна Європа, головна акторка відомого бразильського серіалу "Рабиня Ізаура" Луселія Сантуш.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Вона стала героїнею одного з випусків нового бразильського сезону проекту "Світ навиворіт", прем’єра якого відбудеться вже цієї осені на "1+1":

"Нам було цікаво знайти ідол мільйонів жінок, яка змушувала плакати навіть чоловіків, знамениту рабиню Ізауру, і подивитися, як сьогодні живе акторка. Знайти Луселію Сантуш, таке справжнє ім’я артистки, було нелегко. Зараз акторка продовжує свою творчу діяльність, але вже на театральній сцені. Спілкується з журналістами вона неохоче, тому домовитися про інтерв’ю було завданням надскладним. А запросити до України взагалі непросто.  Але на наше здивування Луселія з радістю прийняла пропозицію і погодилася на подорож до України", - поділився Дмитро.

Для знайомства з зіркою телеведучий обрав досить цікавий спосіб. Дізнавшись, що 63-річна акторка полюбляє екстремальні види спорту, Дмитро під’їхав до помешкання Луселії Сантынуш на мотобайку, аби разом з нею побачити її улюблені місця в Ріо.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Пізніше він організував для бразильської зірки екстремальне сходження на гору. Телеведучий також спробував навчити Луселію готувати український борщ.

Луселія відкрила інший бік відомого серіалу "Рабиня Ізаура", показавши Дмитру  фазенду, на якій знімався один із епізодів. Що саме доводилося переживати акторам та знімальній групі під час знімання, телеглядачі зможуть дізнатися вже найближчим часом у новому сезоні "Світу навиворіт".

Луселія Сантуш у серіалі "Рабиня Ізаура" / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Вже у жовтні Україна зможе познайомитися з Луселією Сантуш ближче. Акторка планує відвідати Київ й разом з Дмитром Комаровим та Олександром Дмітрієвим поїхати у тур в інші міста України: Харків, Дніпро, Київ, Ужгород, Чернівці та Одесу.

На творчих зустрічах телеведучий планує розповісти про свою подорож Бразилією та про цікаву історію знайомства з акторкою відомого бразильського серіалу.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, новий сезон екстремального тревел-проекту "Світ навиворіт" потішить глядачів своїм традиційним класичним форматом. Команда вирушила в експедицію Бразилією, у місця, куди звичайному туристу не потрапити. Проект обіцяє показати те, чого глядач ще ніколи не бачив: амазонські ліси з екзотичними тваринами, прадавні традиції місцевих племен та яскраві фестивалі, на які збирається вся країна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація