Дмитро Комаров вирушить на пошуки нареченої для китайського мільйонера

Дмитро Комаров вирушить на пошуки нареченої для китайського мільйонера

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Світ навиворіт" дізнається, як астрологи за зірками пророкують долі молодих пар.

У новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт", яка вийде вже сьогодні о 22:45 на каналі "1+1", Дмитро Комаров продовжить разом із глядачами розбиратися в непростій темі шлюбів у Китаї.

Цього разу український мандрівник познайомиться з китайським астрологом, а також вирушить на пошуки потенційних дружин для місцевих мільйонерів у компанії досвідчених "лав-гантерів".

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Китайські мегаполіси сьогодні все більше піддаються процесу глобалізації — давні традиції зникають, і їх поступово витісняє сучасне життя. Так відбувається практично у всьому, лише не в питаннях одруження. У попередніх програмах Дмитро Комаров вже дізнався, що під час створення сім'ї тут головну роль відіграють зовсім не кохання і почуття, а батьківський вплив, прагматичний розрахунок і навіть астрологічні прогнози. Наречених обирають на спеціальних ринках або через професійних свах.

У новій серії "Світ навиворіт" вирушає на сеанс до астролога разом із героїнею попередніх випусків — незаміжньою 32-річною Сяо Ю, яка за допомогою свахи познайомилася із потенційним нареченим і побувала з ним на "побаченні наосліп". За традиціями, до шлюбу пара обов'язково повинна отримати астрологічний прогноз на сумісність. І нерідко траплялося так, що після невтішних слів провісників молоді люди розлучалися.

Для китайців астрологія – більше, ніж наука, це певна інструкція до життя, без складання якої не проходить жодна важлива подія в житті Піднебесної - весілля, народження дитини, придбання майна, навіть фінансові операції. Все обговорюється з професійним астрологом

розповів Дмитро Комаров

Ведучий тревел-шоу теж побуває на сеансі китайського астролога і покаже, як саме вони перевірять сумісність пари за зірками. А також дізнається, який прогноз отримає Сяо Ю та її потенційний наречений, і чи є майбутнє у пари, яка склалася просто на очах у глядачів.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Труднощі з пошуком другої половинки відчувають не тільки звичайні молоді люди, а й китайські мільйонери. У Шанхаї навіть існує спеціальне агентство, яке професійно займається підбором дружин для багатих і знаменитих людей. А вартість послуг тут може сягати 150 тисяч доларів.

Щоб дізнатися, наскільки ефективний такий спосіб пошуку нареченої, і чи так просто стати дружиною мільйонера, команда "Світу навиворіт" поспілкується із засновником цього незвичайного бізнесу. А Дмитро Комаров спробує попрацювати один день у компанії так званих "лав-гантерів" і вирушить до міста на пошуки найкращої нареченої для одного із замовників.

За якими критеріями найбагатші люди Китаю обирають собі наречених і чи вийде у Дмитра Комарова просто на вулицях мегаполіса знайти майбутню дружину для мільйонера — дивіться у новому випуску "Світу навиворіт"  вже сьогодні о 22:45 на каналі "1+1".

Нагадаємо, що раніше Дмитро Комаров побував на китайському ярмарку наречених, де продають людей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація