Дмитро Ступка знявся у чуттєвій фотосесії із коханою та назвав себе "однолюбом"

Закоханий актор запевнив, що Катерина – єдина його муза.

Нащадок відомої акторської родини Дмитро Ступка, батько якого Остап одружився на молодій дівчині, разом із коханою Катериною знявся у романтичній фотосесії.

Пара позувала виданню Love. На фото закоханий Дмитро ніжно цілує та обіймає свою дівчину. В інтерв'ю Ступка зізнався, що вважає себе однолюбом, а Катерина для нього – муза.

"Вона мене завжди підтримує, надихає. Бувало таке, що вона чекала мене годинами на знімальному майданчику, навіть вночі і в холод - спала в машині поки у мене були репетиції. Я завжди про це пам'ятаю і дуже це ціную. Ми, чоловіки, відчуваємо щирість ставлення до себе і на певному етапі теплоту, турботу, відданість цінуєш набагато більше, ніж швидкоплинні захоплення", - поділився актор.

Окрім того Дмитро зауважив, що цінує у дівчині природність.

"Якби дівчина подивилася на себе очима чоловіка, було б легко усвідомити, що силіконові груди, величезні губи і нарощене волосся приваблюють "спонсорів", а не майбутнього чоловіка і любов на все життя", - пояснив Ступка.

Актор додав, що не розуміє, як чоловік може покинути жінку з дитиною та піти до коханки. Як зауважив Ступка, у нього є гарний приклад його діда Богдана та бабусі, які разом прожили все життя.

"Я переконаний, що якщо у тебе є дружина і діти, ти зобов'язаний з ними бути до кінця. Щодня працювати над поліпшенням стосунків, над сімейними цінностями. Мені просто говорити - мій дід прожив з бабусею все життя. Мені пощастило, мені є до чого прагнути", - зазначив Дмитро.

Нагадаємо, Дмитро Ступка прокоментував весілля батька з молодою дівчиною. Актор не був присутнім на святі тата.

Повʼязані теми:

Наступна публікація