Донька Любові Успенської привселюдно звинуватила її у злочині

Донька Любові Успенської привселюдно звинуватила її у злочині

Фото: instagram.com/uspenskayalubov_official

Родички продовжують вести між собою війну.

Відома російська виконавиця шансону Любов Успенська та її донька Тетяна Плаксіна продовжують привселюдно з'ясовувати стосунки.

Як відомо, раніше виконавиця сказала, що хоче, аби донька забула про те, що вона її мати. Тепер не стала мовчати і Тетяна. Вона відповіла на цькування хейтерів, які критикували її поведінку.

Любов Успенська з донькою / Фото: instagram.com/uspenskayalubov_official

Зокрема, дівчина закликала юзерів показати своє справжнє обличчя, а не писати їй різну гидоту під фейковими акаунтами.

Хто там пише з закритого акаунту? Якщо ви такі правильні, чому у нас суспільство деградує? Чому ви не вчите інших, а причепилися до хворої людини? Люди, у яких все ідеально, не будуть лізти в чуже життя. Жертви тепер розмовляють з садистами, і це найсправедливіший народний суд, якого ви всі боїтеся

сказала Плаксіна

Разом з тим вона засудила й шоу-бізнес, у якому, на її думку, артисти готові зрадити власним дітям заради грошей. Тетяна наголосила, що її мама "співучасниця злочину", пише StarHit.

Бидло править балом, а ви танцюєте для них. Ви продали свої життя і життя дітей за гроші і їхні оплески. Ви вкрали життя своїх дітей, тому ми вмираємо. Ми краще помремо, ніж продамося, як ви. Ти співучасниця злочину, мамо. Ти одна з вершин. Ти ж королева, ти нажилася на деградації

сказала донька Успенської

Нагадаємо, що конфлікт між Любов'ю Успенською та її донькою Тетяною Плаксіною набув публічного розголосу після того, як дівчина у лютому цього року в одній з програм розповіла приголомшливі речі про свою матір. Тетяна заявляла, що зіркова мати тривалий час чинила на неї психічний тиск, а якось навіть намагалася задушити дівчину під час сварки. Після знімання цієї програми Плаксіна полетіла до Америки.

Успенська підозрює, що доньці за той ганебний ефір добряче заплатили. Сама ж Плаксіна заявляла вже не раз, що її з зірковою матір'ю нічого не пов'язує і що вона її більше не любить. Окрім того дівчина говорила, що мати ніколи не давала їй можливість самостійно займатися творчістю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація