Донька Полякової взяла участь у кастингу другого сезону серіалу "Школа" на "1+1"

Донька Полякової взяла участь у кастингу другого сезону серіалу "Школа" на "1+1"

Донька Олі Полякової Маша / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Популярні блогери та зіркові діти спробували свої сили на кастингу до популярного серіалу.

Днями відбувся народний кастинг другого сезону українськомовної стрічки "Школа" про сучасне життя підлітків, яка стала найкращим серіалом осінньо-зимового сезону.

Близько семидесяти популярних українських блогерів, які раніше взяли участь у голосуванні на сайті "1+1" та у соціальних мережах, мали лише дві хвилини, щоб проявити себе перед камерою та запам’ятатися продюсерам стрічки. Лише трьом учасникам пощастить зіграти у продовженні серіалу.

Взяти участь у попередньому кастингу вирішили і зіркові діти, серед яких була донька телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчел.

"Я мрію стати акторкою, режисером та дизайнером. Вже навіть почала розробляти свою першу колекцію одягу. Для мене дуже важливо проявити себе у серіалі "Школа", адже він дійсно розповідає про сучасне життя молоді, тому і став таким популярним. Мама дуже підтримувала мене, коли я вирішила взяти участь у кастингу, та радила завжди залишатись собою", - сказала Злата.

Донька Ольги Фреймут Злата / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також, щоб стати частиною проекту, на кастинг завітав учасник команди "Время и Стекло" у дитячому вокальному проекті "Голос. Діти-4" Олександр Міньонок та донька співачки Ольги Полякової Марія.

Олександр Міньонок / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Коли я вирішила взяти участь у кастингу, попросила у мами підтримки в соціальних мережах. Але вона сказала, що я мушу всього у житті досягати сама, від цього перемоги будуть тільки приємнішими. Тому сьогодні я тут для того, щоб мати змогу проявити свій талант. Щоб вразити продюсерів стрічки, я можу, наприклад, скакати на коні або танцювати", - поділилась Маша.

Донька Олі Полякової Маша / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Щоб підтримати майбутніх колег за майданчиком, актори серіалу Яніна Андреєва, Ірина Кудашова, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук  та фіналістка "Голосу країни-8" Анна Трінчер також доєдналися до процесу кастингу майбутніх зірок. Актори поділилися секретами успіху, підбадьорювали хлопців та дівчат та робили спільні фото з ними.

Богдан Осадчук, Яніна Андреєва, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Ірина Кудашова, Олег Виговський / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, у лютому телеканал "1+1" оголосив народний кастинг на другий сезон серіалу "Школа". За умовами, охочі стати частиною популярної стрічки мали розмістити в Instagram свою світлину з хештегом #кастингшкола2, відзначивши сторінку @top.school. Топ-100 учасників кастингу в Instagram, які набрали найбільше лайків, були розміщені на сайті 1plus1.ua, а також запрошені на проби із продюсерами стрічки. Трьох щасливчиків, які матимуть можливість зіграти ролі у новому сезоні, визначать продюсери за результатами прослуховувань та голосування на 1plus1.ua.

Окрім того, скоро популярні актори, улюбленці телеглядачів вирушать у всеукраїнський тур, під час якого відбудеться низка фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Фан-зустрічі відбудуться 9 травня у Луцьку, 10 травня у Рівному, 11 травня у Львові, 12 травня у Івано-Франківську, 13 травня у Тернополі, 14 травня у Хмельницькому, 15 травня у Винниці. Окрім спілкування із зірками серіалу, на відвідувачів чекають інтерактивні конкурси. Квитки можна придбати за посиланням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація