Донька Стівена Спілберга зніматиметься в порно

Донька Стівена Спілберга зніматиметься в порно

Фото: Associated Press

Мікаела Спілберг зробила публічну заяву.

Прийомна донька відомого режисера Стівена Спілберга, який зняв римейк знаменитого мюзиклу "Вестсайдська історія", оголосила про початок кар’єри порнозірки.

Так, 23-річна Мікаела  в інтерв’ю виданню The Sun повідомила, що розпочинає зніматися в порно у жанрі соло під псевдонімом Sugar Star.

Своє рішення Мікаела пояснила тим, що втомилася щодня працювати на роботі, яка їй не подобається.

Стівен Спілберг з донькою Мікаелою / Фото: Associated Press

"Я втомилася від того, що не можу отримати вигоду зі свого тіла. Ще втомилася день у день займатися роботою, яка не приносить мені задоволення... Не хочу бути залежною від батьків. В цьому немає нічого поганого, просто мені так незручно. І це не кінець шляху. Приємно, коли люди говорять класні речі, але ж часом про тіло темношкірої жінки вони говорять щось протилежне. Причина, по якій я не хочу робити нічого, крім сольних речей, криється в небажанні порушувати власні кордони і зраджувати другу половинку", - повідомила Мікаела, згадавши свого бойфренда, 47-річного Чака Панкова.

За словами Спілберг, прийомні батьки вже знають про її плани, дівчина повідомила їм новину через FaceTime. Донька голлівудського режисера переконана, що вони "не засмучені, а заінтриговані".

Нагадаємо, не так давно актор Роберт Паттінсон пообіцяв, що у разі провалу "Бетмена" стане зніматися у порно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація