Донька Євгена Кошового вдруге спробує підкорити тренерів на "Голосі. Діти"

Донька Євгена Кошового вдруге спробує підкорити тренерів на "Голосі. Діти"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Варя повертається на проект.

Вже цієї неділі, 26 травня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікувана прем'єра дитячого вокального проекту "Голос. Діти".

П'ятий сезон відкриє телеглядачам неймовірно сильні дорослі голоси юних вокалістів. Так, однією з учасниць сліпих прослуховувань нового сезону стане старша дочка Євгена Кошового Варя.

Дівчинка вже підкорювала сцену "Голос. Діти" в третьому сезоні і потрапила до команди Потапа. Юна вокалістка дійшла до етапу "Бої", на якому разом з Євою і Талією співала пісню Ірини Білик "Маленькая девочка". Однак за рішенням їхнього зіркового тренера в проекті продовжила участь Таля.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Варя Кошова тоді на всю країну пообіцяла, що повернеться на проект ще раз. 

"Я буду рвати і метати, щоб ще один раз повернутися на цей проект".

Юна виконавиця стримала слово, і після двох з половиною років підготовки готова знову підкорити головну сцену країни. Варя каже, що під час виступу на "Сліпих прослуховуваннях" хвилювалася, але вже не так сильно, як в перший раз.

"Мені подобається ця сцена і те, що тут потрібно дуже багато працювати. Це постійний розвиток, а конкуренція мотивує ставати краще", - сказала учасниця.

Чи зможе Варя Кошова пройти далі етапу "Сліпих прослуховувань", телеглядачі 1+1 дізнаються зовсім скоро.

Відзначимо, що "Голос. Діти" - єдиний дитячий вокальний проект в Україні, на якому маленькі майбутні зірки можуть продемонструвати свій талант на всю країну, і почати шлях до кар'єри мрії. Кожен сезон на кастинг приходять учасники, які вже боролися за горде звання "Голос. Діти", але не пройшли у прямий ефір.

 

У п'ятому сезоні "Голос. Діти" на телеглядачів чекає знайомство з новими, неймовірно сильними голосами, а також, зустріч з учасниками, які повернуться на проект, щоб знову спробувати підкорити всю Україну.

Повʼязані теми:

Наступна публікація