Дорн у психоделічному кліпі підопічних зіграв самого себе та відлупцював гігантського "заєньку"

Дорн у психоделічному кліпі підопічних зіграв самого себе та відлупцював гігантського "заєньку"

Фото: YouTube

Артист знявся у відео дуету YUKO.

Співак Іван Дорн, який зажив скандальної слави після спілкування із російським журналістом, постав у кліпі гурту YUKO.

Дует є резидентом лейблу артиста, тож, фактично, вони – його підопічні.

Іван знявся у доволі психоделічному кліпі на пісню "Заєнька". Свій стиль учасники дуету Юлія Юріна та Стас Корольов назвали космічним рейвом.

Дорн зіграв самого себе в кліпі підопічних / Фото: YouTube

При цьому, перед камерою Дорн зявляється у ролі самого себе, лупцює людину в костюмі величезного зайця та бавиться із бульдогом Брюсом.

Музиканти із YUKO розповіли про доволі незвичні знімання їхньої роботи. До слова, солісти гурту були учасниками шостого сезону "Голосу країни".

"Частина кліпу знята на VHS-камеру, для якої ми спеціально замовляли через Інтернет касети, замість монітора на знімальний майданчик був принесений величезний старий телевізор з конекторами-тюльпанами. А саму камеру оператор купив за 50 гривень три роки тому у мужика, який не знав як нею користуватися", - зазначили Юлія та Стас.

До слова, у кліпі Івана Дорна на пісню Beverly юзери вгледіли кольори українського прапора.

Нагадаємо, Іван Дорн спровокував хвилю обговорень своїм інтерв'ю російському журналісту про війну між Росією та Україною, котру він назвав сваркою. На ці слова відреагував навіть міністр культури Нищук, наголосивши, що вони є неприпустимими.

Сам артист ситуацію коментувати відмовився та втік від кореспондента ТСН. Після цього Іван знову поспілкувався із російськими журналістами на тему "Євробачення" та Самойлової.

Надалі зірка виступав перед публікою із недвозначними віршами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація