DOROFEEVA із бензопилою та Винник у душі: "1+1" представив проморолики "Голосу країни-11"

DOROFEEVA із бензопилою та Винник у душі: "1+1" представив проморолики "Голосу країни-11"

Прем'єра нового сезону відбудеться незабаром.

Зовсім скоро на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра 11 сезону масштабного музичного шоу "Голосу країни", де головні суперзірки України Олег Винник, MONATIK, Тіна Кароль та DOROFEEVA шукатимуть найяскравіші та найцікавіші голоси. 

Днями телеканал "1+1" запустив промокампанію, де тренери сезону постають у яскравих і провокативних образах. Так, DOROFEEVA бензопилою навпіл розпиляла подвійне крісло, у якому сиділа разом із Позитивом у "Голосі.Діти". Новина про тренерство у "Голосі країни" застала Олега Винника в душі. У ролику кур’єр доставив червоне крісло співаку просто під двері будинку. Тіна Кароль у розкішній бузковій шубі знайшла червоне крісло у власному гаражі, а MONATIK обладнав спеціальне місце в машині, щоб крісло завжди було поруч із ним.

Відомо, що новий сезон музичного проєкту, який вийде під назвою "Перезавантаження", потішить глядачів великою кількістю нововведень і оновлень. Так, новим ведучим бекстейджу став відомий шоумен і радіоведучий Слава Дьомін, який розповідатиме найцікавіші моменти закулісся, ставити гострі запитання тренерам, учасникам і команді проєкту. Всі випуски бекстейджу можна буде переглянути на YouTube-каналі "Голосу країни". Відео будуть доступні за посиланням.

Окрім того, "Голос країни.Перезавантаження" здивує глядачів своєю технологічністю та інноваційністю. Оновлена сцена оздоблена кінетичними дзеркалами, група підтримки учасників, яка в онлайні зможе спостерігати за виступом прямо на сцені, та інші сюрпризи чекають на глядачів та учасників. Зустрічати вокалістів на бекстейджі буде декілька роботів, оснащених штучним інтелектом. Один з них підбадьорює учасників розмовами на бекстейджі, вимірює температуру й обробляє руки антисептиком, а інноваційна рука-робот видає вокалісту мікрофон перед виходом на сцену. Ведучі проєкту – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Нагадаємо, Надія Мейхер прийшла на "Голос країни-11". Артистка вирішила здивувати членів журі. Дивіться прем’єру шоу незабаром на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація