Досвідчений мотоцикліст Пономарьов зізнався, що не раз опинявся на місці Скрипки

Досвідчений мотоцикліст Пономарьов зізнався, що не раз опинявся на місці Скрипки

Пономарьов зізнався, що чудово розуміє Скрипку / Фото: ТСН.ua

Співак і мотоцикліст прокоментував ДТП Олега Скрипки.

Таке може статися з кожним. Саме так ДТП свого друга Олега Скрипки прокоментував мотоцикліст зі стажем Олександр  Пономарьов, йдеться в "ТСН. Особливе".

Співак каже що своєму колезі співчуває, бо сам не раз бував у подібних ситуаціях. За кермом мотоцикла Пономарьов вже багато років, лише минулого року наїздив ним понад шість тисяч кілометрів десятьма країнами Європи. Але мандрувати Україною він не наважується, лякають - і дороги, і відношення до мотоциклістів.

"Я з ним розмовляв сьогодні. Слава Богу, що все в порядку. Він каже, що він добре впав, ну слава Богу, що всі здорові і живі, це саме головне. Все інше – не таке важливе", - сказав Пономарьов і додав, що сам не раз опинявся у подібних ситуаціях

"У мене також були ситуації, коли зупиняються дві машини перед переходом, і не завжди видно ту зебру. І інколи, коли неуважний, або про щось думаєш, можуть бути такі проблеми. Але, слава Богу, все в порядку", - підсумував Пономарьов.

Нагадаємо, вчора Олег Скрипка збив пішоходів на переході. Щоб попередити зіткнення з пішоходами співак навмисне поклав мотоцикл, але той все ж зачепив чоловіка та дружину на пішохідному переході. З ними також знаходилася їхня дитина, яка не постраждала. Постраждалі не мають претензій до музиканта.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація