Другий півфінал "Євробачення-2017" у фото: український колорит, йодль, повітряна куля та величезний місяць

Стало відомо, хто пройшов до фіналу пісенного змагання.

Щойно у Києві в МВЦ відгримів другий півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2017", за результатами якого визначилися усі фіналісти.

Розпочався другий півфінал з сюрпризів від ведучих музичного змагання Олександра Скічка та Володимира Остапчука. Скічко заграв на сопілці, Остапчук – на баяні. Господарі сцени виконали хіти попередніх років "Євробачення". Потім до ведучих приєднався український хор, а Володимир вшкварив гопака.

Не менш цікавими були номери учасників. Так, австрієць Натан Трент заспівав на величезному сріблястому місяці. Дует з Румунії Ілінка та Алекс Флореа підкорювали Європу запальним треком Yodel It! в якому Ілінка продемонструвала дивовижну техніку співу йодль.

Учасник від Угорщини Джосі Папая побудував виступ на національному колориті своєї країни, з чим не прогадав і потрапив до фіналу. Джосі співав рідною мовою у супроводі ефектної танцівниці. Обидвоє були одягнені в національне угорське вбрання.

Конкурсант від Ірландії Брендан Мюррей виступив з повільною композицією Dying To Try. Хлопець співав, перебуваючи у величезній повітряній кулі.

Справжнім позитивом та енергією зарядив глядачів дует з Білорусі Naviband. Гурт виконав композицію рідною мовою і зробив це так неймовірно, що потрапив до фіналу.

Також вперше за всю історію "Євробачення" на конкурсі відбулося освідчення. Коханий представниці Македонії Яни Бурческа запропонував їй стати його дружиною, на що співачка, яка, до слова, вагітна, з радістю погодилася.

Нагадаємо, що фінал "Євробачення-2017" відбудеться цієї суботи, 13 травня. У фіналі музичної першості візьмуть участь представники таких країн: Болгарії, Білорусі, Хорватії, Угорщини, Данії, Ізраїлю, Румунії, Норвегії, Нідерландів та Австрії, які визначилися під час другого півфіналу.

Також за перемогу позмагаються конкурсанти з Молдови, Азербайджану, Греції, Швеції, Португалії, Польщі, Вірменії, Австралії, Кіпру та Бельгії, яких глядачі обрали під час першого півфіналу.

Також до фіналу конкурсу автоматично потрапили представники країн "Великої п'ятірки" – Великої Британії, Іспанії, Італії, Німеччини і Франції. Також претендентами на перемогу є українські рокери O.Torvald.

Повʼязані теми:

Наступна публікація