Дружина 59-річного Болдвіна оригінально сповістила про поповнення в родині

Дружина 59-річного Болдвіна оригінально сповістила про поповнення в родині

Фото: Getty Images

Жінка не приховала також статі майбутнього малюка.

Обраниця Алека Болдвіна, Гілларі, наразі вагітна. Про майбутнє поповнення в родині 33-річна жінка сповістила прихильникам у своєму фотоблозі вельми оригінальним способом.

Так, вона спочатку опублікувала фото разом з усією родиною на підлозі, йдеться у "Сніданку з 1+1". Старші діти слухали як малюк штовхається у мами в животі. Під фото написала дружина Болдвіна написала наступне.

"Наш Болдуінітос готується до поповнення нового члена команди вже навесні", - розкрила період народження свого малюка Гілларі.

Також майбутня матуся оприлюднила ще відео, де вона у незвичний спосіб повідомляє стать дитини усім членам родини. Гіларі підготувала спеціальний торт із написом Baby (малюк) та знаком питання. Усі таємниці мала розкрити начинка смаколика: рожева – значить дівчинка, а синя – хлопчик.

"Блакитна. Магічний торт сказав – це хлопчик. Скажіть "дякуємо магічному торту"", - закликав голова родини.

Болдвіна новина не здивувала, а от діти зраділи майбутньому братику, а ще великому та смачному шматку торта.

До слова, Алек і Гіларі одружені від 2012-го року. За п’ять років  шлюбу у них народилося троє дітей – донька Кармен і двоє синів Рафаель та Леонардо. У Алека ще є 21-річна донька Айрленд від першого шлюбу з Кім Бесінджер.

Нагадаємо, днями Алек Болвін визнав, що поводився із колегами-жінками по-сексистськи. Чоловік самостійно зробив таку заяву на фоні гучного секс-скандалу в Голлівуді.   

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація