Дружина екс"Холостяка" Макса Михайлюка розповіла про їхнє доленосне знайомство

Дружина екс"Холостяка" Макса Михайлюка розповіла про їхнє доленосне знайомство

Дружина екс"Холостяка" Макса Михайлюка розповіла про їхнє доленосне знайомство

Фото: instagram.com/dasha_khlystun

Модель зізналася, що у них не було кохання з першого погляду.

Герой проєкту "Холостяк-10" Макс Михайлюк та його дружина, модель Дарина Хлистун, які очікують на первістка, розповіли про своє знайомство.

Подробицями поділилася Даша у себе в Instagram. За словами Хлистун, у них з Максом не було кохання з першого погляду. Доля звела пару на просторах Мережі – у фотоблогу. Тоді Хлистун не планувала будувати нові стосунки, оскільки тільки-но закінчила дворічний роман.

Фото: Instagram Макса Михайлюка

Познайомилися ми через Instagram. На той момент я прийшла до того, що хочу побути "холостячкою" і не пірнати назад у вир кохання. У мене закінчилися стосунки, в яких я пробула більше двох років. Де повністю вигоріла. І мені ось найменше, хотілося назад якихось всіх цих гойдалок. Макс, був в активному пошуку. І ніби теж не розраховував почати серйозні стосунки. Але, 20-го травня, а це день коли він мені написав, наші там плани про "холостяцьке" життя були порушені

почала розповідь Даша

Хлистун зізналася, що побачивши фото Макса, не змогла йому не відповісти. Дівчину полонили очі парубка. Молоді люди трохи поспілкувалися у Мережі, а вже за тиждень Даша приїхала з рідного Дніпра до Києва на зустріч з Михайлюком.

Макс мене зустрів, відвезли речі до готелю, де я зупинилася і звичайно ж, куди він мене міг ще відвезти - їсти! Сиділи, розмовляли досить довго. І мені було так легко з ним спілкуватися, що іноді я навіть дивувалася всередині себе. Наступного дня ще одна зустріч, потім ще одна. І так з кожної ми вже потроху починали підпускати і пізнавати одне одного ближче. Тут я їду в Дніпро і Макс за декілька днів приїжджає туди. Ось я і закохалася капець

відверто поділилася Даша

Модель поділилася, що настільки була закохана у Михайлюка, що вже за декілька днів зізналася йому у своїх почуттях і не боялася у відповідь почути протилежне.

Фото: instagram.com/dasha_khlystun

Але не приховую, що була дуже рада, коли це виявилося взаємно. Я про такого Макса мріяла і думала, що таких не існує. Але, як виявилося, доля приберегла для мене його, за що я дуже вдячна

зізналася щаслива Даша

Нагадаємо, що про роман Даші Хлистун та Макса Михайлюка стало відомо у липні 2020 року. А у лютому цього року пара розсекретила, що чекає на первістка та пов'язала себе путами шлюбу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація