Дружина Остапчука емоційно відповіла хейтерам, які засуджують її стосунки з ним

Дружина Остапчука емоційно відповіла хейтерам, які засуджують її стосунки з ним

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Христина Горняк закликала не роздавати поради як їй варто жити.

Новоспечена дружина шоумена Володимира Остапчука нотаріусиня Христина Горняк втомилася читати про себе невтішні слова і вирішила відповісти своїм хейтерам.

На своїй сторінці в Instagram жінка звернулася до підписників, які засуджують її та вчинки її чоловіка, закликавши не судити інших, процитувавши Вільяма Шекспіра.

Для Вас, мої святі підписники. Це я зараз про тих, хто з німбом на голові засуджує мене, мої вчинки і вчинки мого чоловіка виливаючи свої страхи й образи на життя в коментарях на моїй сторінці! Дорогі святенники безгрішні, ті хто все знає, а також "щасливі дружини і матусі 2-х янголят" і тд. Я хочу вас попросити, коли будете стояти біля воріт раю, не забудьте спустошити свої відра від жовчі, туди з ними не можна, а ви так звикли нею поливати всіх. Але це якщо з гумором, а якщо серйозно - мораль байки дуже проста: "Гріхи інших судити ви так старанно рветеся, почніть зі своїх і до чужих не доберетеся."

зауважила Горняк
Фото: instagram.com/kristygor

Також Христина попросила не давати їй порад і рекомендацій як жити, оскільки вона сама відповідає за своє життя і вчинки.

Не роздавайте порад або рекомендацій як мені жити, або який бумеранг мене наздожене, бо за своє життя я несу відповідальність сама, а ви простежте за своєю природою - корисніше! Поки ви шукаєте в мені мінуси і гріхи - я впевнено рухаюся вперед своїм шляхом. Так що...Всім мир.

закликала жінка

Таку відповідь Христини оцінили її шанувальники, підтримавши у коментарях з побажанням щастя та кохання.

  • Так заклювали, начебто до Вови ніхто не розлучався. Він не кинув дітей напризволяще, не залишив їх на вулиці ні з чим. Життя одне і потрібно її жити з тим, кого любиш, а не "шо люди скажуть". Щастя вам, любі!
  • Такі в нас люди, аби інших обіс..ти, а на себе на дивляться. Щастя та любові вам з вашим коханим!
  • Дуже правильні слова! Повністю вас підтримую! Замість сконцентуватись на собі, своїх цілях, мріях - люди свій вільний час присвячують звинуваченню та поливанню брудом інших!

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Христина Горняк стали чоловіком і дружиною 15 жовтня. Пара влаштувала гучне весілля у заміському клубі столиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація