Дружина Роббі Вільямса на річницю весілля подарувала йому ферму марихуани

Дружина Роббі Вільямса на річницю весілля подарувала йому ферму марихуани

Дружина Роббі Вільямса на річницю весілля подарувала йому ферму марихуани

Фото: instagram.com/robbiewilliams

Айда Філд зробила чоловікові оригінальний подарунок.

Дружина відомого співака Роббі Вільямса, який нещодавно зізнався, що живе з хворобою, яка хоче його вбити, отримав оригінальний подарунок від дружини до річниці весілля.

Айда Філд розмістила просто в їхньому будинку в Лос-Анджелесі невелику ферму марихуани.

Про те, що в будинку Роббі є своя плантація марихуани, розповів репер Big Narstie, повідомляє DailyMail.

Згадуючи про спільну роботу з Вільямсом в 2017 році, репер розповів, як побував у нього вдома і своїми очима побачив плантацію.

"Він дуже кльовий. Він простий і скромний чоловік. І у нього дуже хороша дружина. Я бачив подарунок, який вона зробила Роббі на річницю їхнього шлюбу. Це ферма з вирощування марихуани, яку вони розмістили в підвалі свого будинку. Ну, це ж легально, чи не так?", - розповів музикант.

Незважаючи на те що Роббі двічі лежав у реабілітаційній клініці і проходив курс лікування від наркозалежності, за словами 44-річного співака, великого любителя цього наркотику, він курив сигарету з марихуаною навіть під час візиту до Букінгемського палацу 2012 року.

А ось від вживання інших наркотиків і алкоголю він відмовився, коли у них з Айдою з'явилися діти. Пара виховує 5-річну доньку Тедді і 3-річного сина Чарлтона.

Нагадаємо, Роббі Вільямс відомий своїми епатажними витівками, одною з яких була реклама нового альбому, у якій співак з’явився на дереві з оголеними сідницями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація