Дружина Сергія Бабкіна про його хворобу: "Найпідступніше те, що це не відчувається"

Дружина Сергія Бабкіна про його хворобу: "Найпідступніше те, що це не відчувається"

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Подружжя чекає лютого, аби вилетіти в Австрію до лікарні.

Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана прокоментувала рідкісну хворобу очей, яку діагностували у її чоловіка.

Сніжана Бабкіна подякувала фанам за підтримку та зазначила, що передає усі теплі та щирі повідомлення прихильників Сергію. За словами дружини артиста, наразі вони перебувають у стані очікування.

Очікування 1 лютого, коли ми зможемо вилетіти. Ми б вилетіли ще вчора, але у зв'язку з цими карантинними труднощами, ми не можемо фізично цього зробити і клініка записала нас аж на 2. І від 2-го до 5-го проводитиметься їхня діагностика. Німці нікому не довіряють, робитимуть свою і на 5 число вже призначена операція. Найголовніше, щоб до 5-го не втратити те, що ми маємо

наголосила Бабкіна
Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Сніжана має на увазі, що вони з чоловіком дуже сподіваються, що Сергій до приїзду до лікарні не втратить остаточно зір.

А що ми маємо наразі. Тиждень тому було -50 відсотків центрального зору. На вчорашній момент – мінус 70 відсотків вже втрачено. Але найпідступніше те, що це не відчувається. Тобто близько Сергій став бачити погано. А далеко він бачить добре. І десь ззаду, на задній стінці, відбувається цей жахливий процес. Але він відбувається так приховано, що ти його не відчуваєш і просто в певний момент тобі можуть вимкнути світло

пояснила Сніжана

Дружина Бабкіна додала, що вони дуже чекають лютого і хотіли б "прогорнути ці дні", аби вилетіти до Австрії та встигнути все виправити.

Нагадаємо, днями Сергій Бабкін повідомив, що у нього діагностували рідкісне захворювання очей і що йому потрібне хірургічне втручання. Артист додав, в Україні та країнах СНД необхідного обладнання та відповідного препарату для здійснення операції немає. Тому зірка летить до Австрії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація