Дружина Сергія Безрукова офіційно підтвердила чутки про розлучення із актором

Дружина Сергія Безрукова офіційно підтвердила чутки про розлучення із актором

Ірина та Сергій Безрукови більше не разом

Зіркове подружжя розлучилося після 15 років спільного життя.

Дружина актора Сергія Безрукова, якого заскочили із молодою пасією, Ірина офіційно підтвердила, що вони більше не разом.

Пара прийняла рішення розлучитися після 15 років шлюбу. За словами Безрукової, вона знайшла в собі сили розпочати життя з чистого аркуша, а з Сергієм вони зуміли лишитися добрими друзями, пише видання HELLO.

"Так, як подружжя ми розлучилися, але продовжуємо працювати разом. За 15 років спільного життя ми стали по-справжньому близькими людьми і соратниками, і наше розставання цього скасувати не може. Нас як і раніше об'єднує спільна справа - Московський Губернський театр. Фонд підтримки і розвитку соціокультурних проектів, який ми разом створили", - розповіла Ірина Безрукова.

Також Безрукова торкнулася теми смерті її сина Андрія Ліванова, який загинув у середині березня. Ірина розповіла, що вибачилася перед своїм екс-чоловіком Ігорем Лівановим.

"Я сподіваюся, мої слова хоч чимось допоможуть людям, які раптово стикаються з втратами. З відходом Андрійка я дуже багато чого переоцінила. Я знайшла в собі сили вперше за 15 років попросити вибачення у його батька і самій пробачити багато речей ... І відпустити ", - відверто сказала Безрукова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація