Дружина Шнурова прокоментувала розлучення з лідером "Ленінграда"

Дружина Шнурова прокоментувала розлучення з лідером "Ленінграда"

Дружина Шнурова прокоментувала розлучення з лідером "Ленінграда"

Фото: instagram.com/mshnurova

Матільда подякувала за підтримку.

Матільда Шнурова назвала сумною новину про розлучення з лідером російського гурту "Ленінград" Сергієм Шнуровим.

Про це вона написала у своєму Instagram.

"Мені нелегко коментувати ту сумну новину, про яку багато хто з вас сьогодні дізнався. Я утримаюся і дозволю собі особисте залишити особистим. Велике спасибі за слова підтримки тим, хто мені їх відправив", — написала вона наприкінці допису про перегляді фільму "Справа Собчака".

Нагадаємо, лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров 25 травня заявив про розлучення з дружиною. "З великим жалем, але любов'ю і вдячністю один до одного, запобігаючи всіляким домислам і чуткам, ми з Матільдою повідомляємо про те, що прийняли рішення розлучитися. Прохання до всіх ЗМІ не порушувати наш особистий простір. Спасибі", - написав він в Instagram.

З Матільдою (Оленою Мозговою) Шнуров перебував у шлюбі протягом 8 років. Познайомилися вони випадково. На одному зі світських заходів їх познайомила спільна приятелька. Побачивши виразні очі Олени, Шнур одразу порівняв дівчину з красунею, зображеною на картині Врубеля "Царівна-лебідь".

Олена  - третя дружина виконавця. Також, протягом декількох років Шнуров перебував у стосунках з відомою російською акторкою Оксаною Акиньшиною, якій на момент початку стосунків було 15 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація