"Дуже великий страх успіху": Дантес розповів про повернення в шоу-бізнес і сварки з Дорофєєвою

"Дуже великий страх успіху": Дантес розповів про повернення в шоу-бізнес і сварки з Дорофєєвою

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Артист став гостем нового випуску 2POPODCAST.

Відомий український співак та ведучий Володимир Дантес, який виступає під псевдонімом DANTES, розповів про повернення в шоу-бізнес.

Так, артист став гостем нового випуску 2POPODCAST і оновленої студії Потапа й Позитива. Виконавець пригадав, що саме породило відчуття, що треба спробувати повернутися на сцену.

Перше зерно "повернутися в творчість" зародилося, коли ми були на M1 Music Awards: я сиджу в залі, радий, що хлопці отримують чергову свою n-у премію, сиджу і думаю: "Блін, та я можу вийти на цю сцену і зробити в 300 разів крутіше, я можу всіх розірвати". Паралельно Надя і всі навколо говорили: "Вова, ти повинен бути на цій сцені".

пригадав співак

Володимир зізнався, що той, ким він був раніше, та який зараз – дві різні людини. Втім, у нього є страх успіху.

Я думаю, буде інший DANTES. У мене є дуже великий страх успіху: якщо я зроблю щось добре, то не буду знати, що робити далі. Але це класна робота над собою, тому я і роблю наступний трек - і, швидше за все, він змінить мене в очах інших людей

заінтригував зірка

Крім того, Дантес розповів, через що свариться зі своєю зірковою дружиною Надею Дорофєєвою.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Надя завжди мене підтримує, але це і єдина людина, з якою я можу сперечатися. Вона мені завжди розповідає, який я класний, а я завжди з нею через це сварюся. Та зараз я трохи порозумнішав і став прислухатися до людини, яка мене дійсно кохає

розповів співак

Заговорив знаменитість і про поповнення в родині. Так, пара поки що не поспішає народжувати первістка, оскільки наразі артисти зайняті собою та творчістю.

Ми самі по суті діти. Зараз ми, в хорошому сенсі, егоїсти. Йти на повідку в людей - ну, всі ж навколо народжують - пора народжувати? Ні. Я хочу, щоб моя дитина була щасливою і не думала про те, де його мама з татом. До цього потрібно бути готовим. Нам потихеньку починає цього хотітися

поділився Володимир

Нагадаємо, днями Володимир Дантес розповів про свою роль травесті-діви у мюзиклі "Ритм". Співак зізнався, що вже не вперше грає жіночу роль.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація