Двійники Меган і Гаррі показали підготовку герцогів до народження первістка

Двійники Меган і Гаррі показали підготовку герцогів до народження первістка

Фото: Associated Press

До Мережі потрапили цікаві фото з життя членів королівської родини.

Фотограф Елісон Джексон опублікувала серію знімків, які присвятила принцу Гаррі та Меган Маркл, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Але замість справжніх членів королівської родини на фото позують їхні двійники. Так, прихильники герцогів Сассекських побачать, як принц Гаррі з бургерами ховається від дружини, а також як майбутні батьки займаються йогою для вагітних.

Окрім того, фотограф зафільмувала, як подружжя вирішує назвати дитину.  Ім’я Томас – на честь батька Меган, та Кейт – очевидно, натякаючи на Міддлтон, малечі точно не дістанеться.

На іншому фото принц Гаррі прослуховує серцебиття дитини, а от на цьому – парочка обирає одяг для немовляти. Припустила фотограф і те, на кого буде схожий малюк. За версією Джексон, у дитини буде густа та яскраво руда шевелюра.

Фотограф Елісон Джексон опублікувала серію знімків, яку присвятила принцу Гаррі та Меган Маркл

Фотограф Елісон Джексон опублікувала серію знімків, яку присвятила принцу Гаррі та Меган Маркл

А на цьому знімку Джексон вочевидь піджартовує над Меган, яка намагається схилити свого чоловіка до рослинної їжі. Поки дружина не бачить, принц наминає гамбургер. Але під рукою тримає книжку про вегетаріанство.

Це далеко не перша робота Елісон Джексон у такому напрямку. Героями її фото вже були двійники Єлизавети ІІ, Кейт Міддлтон та принца Вільяма, і американські президенти – Трамп та Обама… Такі фото вже приносили неприємності фотографу.

Нагадаємо, тим часом у королівській родині назріває черговий скандал через Меган Маркл. Колишня акторка може знову повернутися на великі екрани.

Повʼязані теми:

Наступна публікація