Дядя Жора розповів, як переніс інсульт та змінив своє життя

Дядя Жора розповів, як переніс інсульт та змінив своє життя

Фото: instagram.com/svitsketv

Артист переніс хворобу на початку травня цього року.

Український шоумен Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, на початку травня переніс інсульт.

У програмі "Світське життя" артист пригадав день, коли йому стало кепсько. Так, неприємність сталася після святкування дня народження коханої зірки Наталії.

Якось вранці щось пішло не так, як то кажуть. Просто був головний біль, я ще збирався їхати на риболовлю. Якби я не звернувся до лікарів, то я навіть і не знав би, що це воно було. Лише після МРТ показало, що це.

пригадав ведучий

Також артист поділився, як змінилося життя після хвороби. Так, Вадим відмовився від кальяну.

Перейшов більше на спортик і в мене головна проблема була, напевно, на тлі чого це все сталося, це перевтома, нічний графік життя. Я працював до 3 ранку.

зазначив зірка

Зі свого боку, дружина зірки Наталія приємно тішиться тому, що чоловік просить її придбати корисні продукти, зокрема рукколу.

Після інсульту артист вирішив гучно відсвяткувати 45-річчя, адже зрозумів, що життя надто коротке і ним потрібно максимально насолоджуватися.

Ця ситуація підштовхнула. Живемо один раз, збирати друзів треба частіше, тим паче, рік такий собі, тому треба побільше таких позитивних подій

зазначив шоумен

Шоумен Дядя Жора розповів про те, як переніс інсульт

Шоумен Дядя Жора розповів про те, як переніс інсульт

Нагадаємо, Дядя Жора впродовж тижня перебував у стаціонарі під пильним наглядом лікарів, після того, як йому діагностували інсульт. Ведучий ділився з підписниками, чим його у лікарні годували та як слідкували за його здоров'ям.

Повʼязані теми:

Наступна публікація