Джамала отримала ще одну нагороду на "Євробаченні 2016"

Джамала отримала ще одну нагороду на "Євробаченні 2016"

Фото: Getty Images

Пісню зірки відзначили коментатори.

Представниця України на цьогорічному "Євробаченні" Джамала продовжує підкорювати конкурс. Щойно стало відомо, що композицію "1944" та її виконання співачкою назвали кращим.

Нагороду вручили враженій Джамалі за найкраще виконання пісні, на думку коментаторів, які і голосували у цій номінації. Про це ТСН.ua повідомив PR-директор артистки Денис Козловський.

"Я шокована. Мені було легко написати цю пісню, тому що це – історія моєї родини. Усі слова, усі речі у цій пісні – про мене та  мою сім'ю. Дякую за цю нагороду", - прокоментувала співачка.

Свої нагороди також отримали Сергій Лазарєв із Росії та Демі Ім з Австралії. До речі, думки коментаторів конкурсу та ставки букмекерів  збіглися, оскільки саме так, як вважають, останні виглядає трійка призерів "Євробачення 2016"

Джамалу нагородили на "Євробаченні 2016"

У другому півфіналі, який відбувся 12 травня, Джамала виступала під номером 14 із піснею "1944". В ній вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття. А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація