Джамала привітала MARUV з перемогою на нацвідборі "Євробачення-2019"

Джамала привітала MARUV з перемогою на нацвідборі "Євробачення-2019"

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Артистка прокоментувала фінал цьогорічного нацвідбору.

Співачка Джамала, яка емоційно прокоментувала позицію ANNA MARIA щодо анексованого РФ Криму, підбила підсумок шоу, яке минуло 23 лютого.

На сторінці в Instagram артистка залишила пост, у якому пояснила свій спіч до дуету близнючок. За словами Джа, вона не втрималася і висловилася, оскільки не може бути осторонь таких розмов, особливо коли йдеться про її батьківщину Крим.

"В ситуації, в якій зараз перебуває наша країна, мені, як і багатьом нашим громадянам, важко контролювати емоції під час таких розмов, котрі звучали на сцені нацвідбору, особливо стосовно Криму. І саме тому мені важливо наголосити, що це аж ніяк не вплинуло на те, як я ставила оцінки учасникам. Я керувалась виключно справедливою професійною оцінкою пісень та артистів, і їх шансів перемогти в Тель-Авіві", - написала Джамала.

Разом з тим член журі нацвідбору підтримала MARUV, яка виборола перемогу.

"Країна вибрала MARUV переможцем, і я приєднуюсь до щирих привітань щодо цієї перемоги!" – додала співачка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ось і закінчився Національний відбір на Євробачення-2019. Хочеться сказати буквально ще кілька слів. Євробачення - це, перш за все, свято музики, така пісенна Олімпіада. Проте, в ситуації, в якій зараз знаходиться наша країна, мені, як і багатьом нашим громадянам, важко контролювати емоції під час таких розмов, котрі звучали на сцені Нацвідбору, особливо стосовно Криму. І саме тому мені важливо наголосити, що це аж ніяк не вплинуло на те, як я ставила оцінки учасникам. Я керувалась виключно справедливою професійною оцінкою пісень та артистів, і їх шансів перемогти в Тель Авіві. Я неодноразово говорила, які критерії буду використовувати, і що моя мотивація це виключно перемога України. Країна вибрала Марув переможцем, і я приєднуюсь до щирих привітань щодо цієї перемоги! Цей Національний відбір для мене також особливий, оскільки я мала можливість презентувати вам свою нову композицію «Solo», якою, попри технічні складності, мені все таки вдалося з вами поділитися. #джамала #esc2019 #jamala

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Нагадаємо, що тим часом розгорнувся скандал навколо перемоги MARUV. Причиною стали гастролі співачки у країні-агресорі Росії. НСТУ висловили ультиматум виконавиці, що вона має відмовитися від концерту у Москві. Своєю чергою, MARUV зробила це, а також оприлюднила цікаві пункти договору, який має підписати з НСТУ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація