Джамала розповіла, яким бачить свій образ на "Євробаченні" у Стокгольмі

Джамала розповіла, яким бачить свій образ на "Євробаченні" у Стокгольмі

Джамала розповіла про образ на "Євробаченні 2016" / Фото: Reuters

Співачка впевнена, що її образ не повинен відволікати від самої музики.

Українська співачка Джамала, яка цьогоріч представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", в інтерв'ю сайту ТСН.uа розповіла про своій образ.

За словами артистки, вона ще остаточно не визначилась, як виглядатиме її номер на сцені в Стокгольмі.

"Дуже важко зараз відповісти на це запитання. Практично неможливо. Я ламаю над цим голову. Мені здається, найголовніше, мій образ не повинен відволікати від самої музики. Тобто не можна одягнути якийсь неймовірний фешн-капелюшок, щоб протягом трьох хвилин глядачі думали: "Боже, звідки такий капелюшок". Це як, якщо хочеш відвернути увагу від невдалої сукні - візьми собачку. Не можна ніяку "собачку" брати на сцену. Це має бути щось таке, що буде доповнювати, але не буде відволікати увагу від головного, від музичної складової", - пояснила Джамала.

До речі, під час першого півфіналу нацвідбору зірка з'явилася на сцені в чорному комбінезоні, тим самим примірявши суворий образ. У фіналі ж Джамала віддала перевагу ніжно-рожевій сукні. Ми запитали у співачки, до якого все ж образу вона схиляється.

Джамала вважає, що її пісню доповнять світлі тони

"Мені здається світле. Тому що я співаю про душі. Перша назва цієї пісні українською мовою була "Душі". Ті душі, які не знайшли спокій, тому що про них забули, про них не говорили. І коли я піднімаю голову і співаю всі ці складні мугами, це як ніби я звільняю їх. У мене є момент в середині, де я ніби колихаю дитину і потім розумію, що вона померла. Я відпускаю ці душі, звільняю, розумієте. Це має бути світле вбрання, не можна піти в темні тони, в жалобу. Тому що і так все це є в словах. Не можна переборщити. Не повинно бути відчуття безпорадності після цього номера. Повинна залишитися надія, про що загалом й співається у другому куплеті: "Ми повинні побудувати майбутнє, де люди будуть жити щасливо і вільно", - сказала Джамала.

Нагадаємо, Джамала розповіла, як її підтримали кримчани.

Повʼязані теми:

Наступна публікація