Джамала вперше прокоментувала оголені сідниці Седюка: Не треба вішати на нього всі гріхи

Джамала вперше прокоментувала оголені сідниці Седюка: Не треба вішати на нього всі гріхи

Фото: Reuters

Пранкер оголив п'яту точку просто під час виступу зірки у фіналі "Євробачення".

Українська зірка Джамала вперше прокоментувала витівку скандального пранкера Віталія Седюка під час її виступу у фіналі "Євробачення-2017", йдеться у "Світському житті".

Як відомо, тоді Седюк вибіг на сцену до Джамали і оголив сідниці. Проте співачка тоді не розгубилася і навіть не подала вигляду, що щось сталося. Склалося враження, ніби артистка взагалі не помітила "повні" Седюка.

"Я все побачила. Я вам більше скажу. Він злякався більше, що мені просто все одно. Я собі співаю свою пісню, несу свій меседж, який мені потрібно. Здається, що у нього була якась нотка, він наче не зрозумів, чому я не злякалася. Я робила свою справу. В мене прем'єра пісні. Я співаю в камеру, я роблю свою роботу", - прокоментувала інцидент Джамала.

Джамала назвала інцидент на "Євробаченні" "жахом" / Фото: Світське життя

Сама співачка вважає, що надто звинувачувати одіозного пранкера не варто. Натомість у зірки багато запитань до охорони.

"А от що робила охорона, якої було дуже багато, що вона робила в цей момент, для мене це питання і я буду розбиратись з цим. Він мене міг штовхнути, вдарити і таке інше. От до охорони і до організаторів у мене є багато запитань. Тому що я робила свою справу, а вони – ні. Вони не захищали мене. Там була сотня охорони. Вони дали йому 30 секунд оббігти, побігти. Це дуже поганий момент, який потрібно з'ясувати, хто ж винний. А винний є. І не пранкер. Аваков казав: "Потрібно посадити…", – не треба. Не треба вішати на нього всі гріхи. Ви провтикали і ви маєте відповідати за це", - наголосила Джамала.

Нагадаємо, що скандального пранкера Віталія Седюка затримали після витівки на "Євробаченні-2017". Суд присудив Седюку здати закордонний паспорт та на 60 діб йому обмежили пересування. При цьому правопорушник має постійно перебувати під контролем поліції.

Джамала вперше відверто розповіла про весілля та прокоментувала інцидент з голою дупою на Євробаченні

Джамала вперше відверто розповіла про весілля та прокоментувала інцидент з голою дупою на Євробаченні

Повʼязані теми:

Наступна публікація