Джаред Лето відмовився грати Гефнера у фільмі режисера-фігуранта секс-скандалу

Джаред Лето відмовився грати Гефнера у фільмі режисера-фігуранта секс-скандалу

Фото: Getty Images

Рокер мав втілити роль засновника Playboy.

Соліст гурту 30 Seconds to Mars Джаред Лето відхрестився від співпраці із режисером Бреттом Ретнером, якого звинуватили в сексуальних домаганнях.

На початку жовтня у пресі з'явилася інформація про те, що Лето на роль Гефнера запросив режисер Бретт Ретнер. За його словами, коли Джаред почув, що Ретнер отримав права на знімання історії Гефнера, то одразу сказав: "Я хочу його зіграти, я хочу його зрозуміти".

"І я дійсно вірю, що Джаред зможе це зробити. Він один з найуспішніших акторів сьогодення", - сказав режисер тоді.

А наразі представник актора та співка спростував це, пише The Independent.

Фото: vogue.mx

"Джаред Лето не пов'язаний та не був пов'язаний із фільмом про Г'ю Хефнера режисерства Бретта Ретнера й не працюватиме з ним у майбутньому", - цитує заяву представника Лето Deadline.

Більше того, у Playboy звинувачення Ретнера у домаганнях викликали стурбованість. Організація припинила співпрацю зі студією режисера до виявлення усіх обставин справи.

Лето не зіграє Гефнера / Фото: Getty Images

 "Ми вважаємо подібну поведінку неприйнятною. Ми призупиняємо всю подальшу роботу над нашими проектами з RatPac Entertainment доти, доки не зможемо розібратися в цій ситуації", - ствердили в корпорації.

Нагадаємо, акторки Олівія Манн, Наташа Хенстрідж, Джеймі Рей Ньюман і Кетрін Таун розповіли, як Ратнер до них чіплявся. При чому, за словами знаменитостей, режисер міг дозволити розпускати руки як у приватних будинках, так і на знімальних майданчиках. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація