Джастін Бібер відмовився від шлюбного контракту з Болдвін – ЗМІ

Джастін Бібер відмовився від шлюбного контракту з Болдвін – ЗМІ

Джастін Бібер відмовився від шлюбного контракту з Болдвін – ЗМІ

Фото: instagram.com/haileybaldwin

Артист вважає, що такий крок стане виявом недовіри до його коханої.

Не встигли шанувальниці Джастіна Бібера оговтатися від приголомшливої новини про його заручини з моделлю Гейлі Болдвін, як в ЗМІ потрапило нове рішення  співака, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Так, Джастін та донька актора Стівена Болдвіна не укладатимуть шлюбний контракт.

Хлопець вважає, що такий крок стане виявом недовіри до його коханої. Тож свої статки вони повністю довірили одне одному. А насправді хвилюватися є про що!

Співак у свої 24 роки заробив 265 мільйонів доларів, а топ-модель у 21 має заощаджень на три мільйони доларів.

Як повідомили днями іноземні ЗМІ, Джастін Бібер та Гейлі Болдвін таємно одружились. Пара нібито вже узаконила свої стосунки в одному з судів Нью-Йорка. Однак інсайдери інтригують, що справжнє весілля ще попереду.

Журналісти порталу TMZ переконані, що пара піде до вівтаря у 20-х числах вересня. А друзі, близькі до Бібера, зізнались, що святкова церемонія відбудеться на території будинку артиста в канадському місті Онтаріо. Втім гучного святкування не буде. Клятви у вічному коханні Джастін та Гейлі виголошуватимуть перед найближчими друзями.

Та на цьому новини від співака не закінчуються. Бібер, канадець за паспортом, планує отримати ще й американське громадянство. Таким чином він буде ще ближчим до коханої.

Нагадаємо, пара почала зустрічатися ще 2015 року, але тоді їхній союз протримався лише декілька місяців. Знову разом пару помітили у травні цього року. Схоже, почуття закоханих такі сильні, що з заручинами та весіллям вирішили довго не відтягувати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація