Джастін Тімберлейк після "зради" продовжує доводити дружині своє кохання

Джастін Тімберлейк після "зради" продовжує доводити дружині своє кохання

Фото: Associated Press

Співак намагається загладити провину перед коханою.

Популярний співак Джастін Тімберлейк, якого ледь не покинула дружина через його походеньки з іншою, досі намагається довести Джессіці, що вона його єдине кохання.

Зауважимо, не так давно Джастіна Тімберлейка заскочили за пестощами з колегою Алішою Венрайт, з якою він разом знімався у фільмі "Палмер".

Як йдеться у виданні Daily Mail, наразі Джастін докладає неабияких зусиль, щоб Біл забула про неприємний інцидент і не боялася, що це може трапитися знов.

За словами інсайдера із близького оточення пари, виконавець майже щодня робить для коханої щось романтичне. Презентує коштовні подарунки, влаштовує приємні сюрпризи і постійно говорить, що дуже її кохає.

Фото: instagram.com/jessicabiel

"Він атакує Джесіку тоннами любовних повідомлень, дарує квіти просто так і організовує поїздки куди-небудь кожні вихідні. Він каже їй, яка вона "гаряча" дружина і найкраща мама на світі", - цитує слова інсайдера видання.

Нагадаємо, нещодавно зіркова пара здійснила свій перший публічний вихід після "зради" Тімберлейка. Вони разом з'явилися на прем'єрі нового сезону серіалу, в якому Джессіка виконала головну роль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація