Джеджула звинуватив ексдружину Леус у брехні та подав на неї до суду: чим закінчилися справа

Джеджула звинуватив ексдружину Леус у брехні та подав на неї до суду: чим закінчилися справа

Андрій Джеджула та Юлія Леус / Фото: facebook.com/ulyaleus

Шоумен звинувачував колишню у брехні та через суд вимагав спростувати неправдиву інформацію про нього.

Український шоумен Андрій Джеджула розповів, чим закінчилася судова справа з його ексдружиною Юлією Леус.

Зокрема, ведучий 2021 подав до суду на колишню обраницю, адже хотів спростувати слова про те, що він "бив її", "ображав" та "знущався з неї". Нині суддя ухвал рішення у справі. Як зазначив Джеджула, правосуддя на його боці, тож нині Леус має виплатити йому одну гривню моральної компенсації. Таким чином шоумен довів, що його ексдружина говорила неправду стосовно нього.

Рішення суду у справі Андрія Джеджули та Юлії Леус / Фото: instagram.com/djedjula

"Суд закінчився торжеством правосуддя… Цей процес був не про гроші! Всі судові витрати оплатив я. Головна мета – це спростування неправдивої інформації та тієї, що паплюжить честь, гідність і репутацію. Колишня має відшкодувати мені моральну компенсацію у розмірі однієї гривні!" – розповів шоумен.

Також згідно з рішенням суду, Юлія Леус має публічно спростувати свої слова та визнати, що її звинувачення були неправдивими. Зробити це блогерка має разом з інтерв'юеркою Аліною Оліцькою, яка теж є фігуранткою у справі.

Андрій Джеджула та Юлія Леус / Фото: facebook.com/andrey.djedjula.3

Скандал між Андрієм Джеджулою та Юлією Леус

Андрій Джеджула одружився з Юлією Леус 2017 року, однак вже у серпні 2019-го стосунки між ними зіпсувалися. Того ж року закохані знову зійшлися та офіційно одружилися. За декілька місяців після цього Леус народила доньку. Однак дитина не врятувала їхній шлюб.

Андрій Джеджула з донечкою / Фото: instagram.com/djedjula

Ще вагітною Юлія потрапила до лікарні із загрозою викидня. Блогерка звинуватила в цьому чоловіка та заявила, що він її бив. Юлія стверджувала, що шоумен знущався з неї, обзивав та підіймав руку. Тим часом сам Джеджула все спростовував. Шоумен заявляв, що його дружина ще та маніпуляторка, та подав на неї до суду за наклеп. Остаточно подружжя розлучилося восени минулого року.

Андрій Джеджула та Юлія Леус / Фото: tochka.net

Також колишні не можуть порозумітися щодо виховання спільної доньки. Джеджула заявляє, що Леус забороняє йому бачитися з дитиною. Шоумен хоче також у правовому полі вирішити це питання.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація