Дженніфер Лопес з новою зачіскою влаштувала модне дефіле на кінофестивалі

Дженніфер Лопес з новою зачіскою влаштувала модне дефіле на кінофестивалі

Фото: Associated Press

Співачка кардинально змінила імідж.

Голлівудська акторка Дженніфер Лопес, яка часто любить дивувати своїми образами, наразі приголомшила кардинальною зміною іміджу.

Тільки но у Венеції закінчився кінофестиваль, як велика кількість селебріті зібралась на червоному хіднику кінофестивалю у Торонто, який триває вже кілька днів.

Так вчора глядачам кінофестивалю показали фільм "Стриптизерки", у якому головну роль зіграла Дженніфер Лопес, яка власне і представила стрічку на заході.

Фото: Associated Press

На червоному хіднику Джей Ло з'явилася досить ефектно - в жовтій сукні з глибоким декольте бренду Maison de Couture. Доповненням до образу стали сріблясті босоніжки на високих підборах та її нова зачіска - співачка, яка довгий час ходила з довгим волоссям, наразі стала блондинкою з асиметричною стрижкою каре.

Фото: Associated Press

Однак там зі співачкою трапився досить неприємний інцидент, організований представниками спільноти Грінпіс.

Побачивши знаменитість на хіднику активісти почали розмахували плакатами із закликами для Джей Ло відмовитися від носіння хутряних виробів та вигукували з натовпу образи на адресу зірки.

Фото: Associated Press

"Ганьба Лопес! Тепер час припинити носити хутро! Ти вбиваєш тварин", - звернулися грінпісівці до Лопес.

Однак якщо інцидент якось і вплинув на настрій зірки, то на її вид аніскільки. В той же день зірка приголомшила ще одним не менш розкішним образом на вечірці видання Hollywood Reporter. Лопес змінила пишну жовту сукню на блискучу червону з асиметричном подолом  та глибоким декольте.

Фото: Associated Press

Нагадаємо, не так давно Дженніфер Лопес продемонстувала м'язисте тіло у купальнику.

Повʼязані теми:

Наступна публікація