Дженніфер Лоуренс вперше прокоментувала підготовку до власного весілля

Дженніфер Лоуренс вперше прокоментувала підготовку до власного весілля

Фото: Associated Press

Акторка поділилася деякими подробицями прийдешнього свята.

Відома голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс, подробиці весілля якої нещодавно з'явилися в Мережі, наразі сама прокоментувала, як триває підготовка до свята.

Так у нещодавньому інтерв'ю оскароносна зірка поділилася деякими подробицями прийдешнього весілля з нареченим, галеристом Куком Мароні.

Як повідомляє видання People, 28-річна акторка абсолютно не переймається через вибір всього того, без чого зазвичай не обходиться весілля, оскільки вже обрала сукню і визначилась з місцем святкування.

Фото: Getty Images

"Я побачила сукню. Вона сподобалося мені. "Ось ця сукня", - подумала я. Побачила місце і одразу вирішила: "Чудово, у нас є місце". Я не нервую: занадто лінива, щоб бути невротиком", - зізналася акторка.

Також Дженніфер зізналася, що спочатку не планувала влаштовувати дівич-вечір, але зараз зрозуміла, що хоче зібрати подруг.

"Я сказала подругам про це в останній момент - і ніхто не зміг прийти. Через це я розплакалася", - зізнался акторка.

Про свого нареченого Лоуренс говорила із захопленням і зізналася, що для неї велика честь стати місіс Мароні.

Нагадаємо, Дженніфер Лоуренс та директор галереї сучасного мистецтва Gladstone Gallery Кук Мароні познайомилися через спільну подругу. Вперше чутки про роман пари з'явилися  влітку минулого року. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація