Джеймс Франко знову опинився у центрі секс-скандалу: "Його потрібно притягти до відповідальності"

Джеймс Франко знову опинився у центрі секс-скандалу: "Його потрібно притягти до відповідальності"

Фото: Getty Images

Актора вчергове звинувачують у домаганнях.

Навколо голлівудського актора Джеймса Франко знову не вщухають пристрасті.

Після того як акторка Шарлін Ї звинуватила зірку в домаганнях до жінок і дітей, на нього почали сипатися нові звинувачення від інших жінок.

Так, одна з постраждалих написала у соцмережі, що Джеймс намагався почати з нею сексуальне листування і довго ігнорував її відмови.

"Джеймс Франко намагався вести зі мною листування сексуального характеру в Snapchat без моєї згоди. Коли я відповіла йому "ні", кілька разів, він повівся так, що змушував мене почуватися огидно, ображаючи і принижуючи мене за те, що я не давала йому того, чого він хотів. Те ж саме він робив із неповнолітніми дівчатами, і він знав їхній вік. Джеймс не невинний. Його потрібно притягти до відповідальності", - поділилася дівчина.

Про сексуальні домагання заявила і Мішель Македа, яка розповіла, що познайомилася з Франко 2016 року на зніманнях і назвала досвід спілкування з ним токсичним і аб'юзивним. Дівчина зізналася, що боялася говорити про це через впливових продюсерів.

"Я пишу про це, і мене просто трясе, тому що у мене відтоді посттравматичний стресовий розлад", - зазначила Македа.

Заявила про неналежну поведінку Франко і сценаристка Вайолет Палей. За її словами, Джеймс намагався проти її волі примусити її до орального сексу і домагався до її 17-річної подруги.

Нагадаємо, що це не єдине звинувачення Джеймса Франко в домаганнях. Так, два роки тому одразу п’ять жінок звинуватили актора у неналежній поведінці. Але сам актор подібні заяви спростовує і свою причетність заперечує. Більш того, він підтримує рух проти харасмента Time's Up і заявляє, що жертви насильства повинні знайти в собі сили розповісти про те, що трапилося.

Повʼязані теми:

Наступна публікація