Джейн Фонда на Каннському кінофестивалі жбурнула нагородою в голову переможниці

Джейн Фонда на Каннському кінофестивалі жбурнула нагородою в голову переможниці

Джейн Фонда та Жустін Тріє / Фото: Associated Press

Під час церемонії стався справжній курйоз.

На Каннському кінофестивалі цього року не минулося без непередбачуваних ситуацій.

Американська акторка Джейн Фонда, яка була ведучою, жбурнула нагородою у володарку "Пальмової гілки" режисерку Жустін Тріє.

Курйозний момент на сцені стався під час церемонії нагородження переможців. Фонда вручила Тріє золоту статуетку за фільм "Анатомія падіння", а також традиційний сувій. Після своєї промови режисерка дещо розгубилася та, забувши сувій, поквапилася піти зі сцени.

Фонда своєю чергою намагалася привернути увагу Тріє, але марно. Тому акторка не вигадала нічого кращого, аніж жбурнути сувій у спину тріумфаторки - документ влучив просто в голову режисерки.

Вчинок ведучої викликав шквал емоцій і сміх серед глядачів у залі. На щастя, Тріє жодним чином не відреагувала на курйоз, а сувій швидко прибрали з підлоги та віддали його власниці.

Зазначимо, що на Каннському кінофестивалі продовжують уникати теми війни в Україні. Нагадала про повномасштабне російське вторгнення українська блогерка Ілона Чернобай - на червоному хіднику вона у патріотичній сукні вилила на себе "кров" на знак підтримки українців в окупації.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація