Джигурда розлучається з дружиною, яка вивезла дітей з РФ і не хоче туди повертатися

Джигурда розлучається з дружиною, яка вивезла дітей з РФ і не хоче туди повертатися

Джигурда хоче розлучитися / Фото: sokol.kiev.ua

Жінка забрала дітей та поїхала до Америки.

Скандально відомий російський актор Микита Джигурда, який виголошував прихильність сепаратистам у Донецьку, збирається розлучатися з дружиною Мариною Анісіною.

Про свій намір артист повідомив на сторінці у Twitter. Причиною такого рішення, за словами Джигурди, стало небажання Анісіної, яка їздила до Америки, повертатися в Росію.

"Радійте, недруги, мою Анісіну залякав Гвендаль, і після повернення з Америки вона з нашими дітьми не хоче повертатися в Росію. З ідейних міркувань я відмовився отримувати французьке громадянство. Діти без мого дозволу вивезені з Росії. Гвендаль викликав поліцію. Марина, налякана війною в Україні, виїхала до свого партнера Гвендаль Пейзера", - написав Джигурда.

Він наголосив, що не буде цього терпіти і обіцяв розкрити подробиці скандалу трохи згодом.

"Поліція попередила мене про арешт. Не можу зараз розповісти все, що дізнався, але я подаю на розлучення з Анісіною і вимагаю повернути моїх дітей в Росію", - заявив Джигурда.

Нагадаємо, у свій 53-й день народження Джигурда ревів в образі грізного Тора. Епатажний шоумен у свій день народження отримав приємний подарунок у вигляді постановочної зйомки.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Повʼязані теми:

Наступна публікація