Джордж та Амаль Клуні познайомились з принцем Гаррі та Меган тільки на їхньому весіллі - ЗМІ

Джордж та Амаль Клуні познайомились з принцем Гаррі та Меган тільки на їхньому весіллі - ЗМІ

Фото: Associated Press

Пара потрапила на королівске весілля не знаючи наречених.

Відоме подружжя Джоржа та Амаль Клуні були одними із запрошених гостей на королівському весіллі принца Гаррі та Меган, яке відбулося у травні 2018 року.

Джордж та Амаль Клуні нв весіллі принца Гаррі та Меган / Фото: Associated Press

Однак як виявилося зірки, які на заході сиділи на одній з головних лав, навіть не були знайомі з молодятами до запрошення на церемонію одруження.

Як йдеться у виданні The Mirror, з посиалнням на слова колишньої сусідки принцеси Діани і хрещеної матері Гаррі Керолін Бартоломью, актор і його дружина вперше зустрілися з Меган і Гаррі тільки в день їхнього весілля.

Керолін чекала початку весільної служби і звернулася до Джорджа і Амаль з питанням про те, звідки вони знають нареченого і наречену. У відповідь на це знаменитості заявили, що не були представлені майбутнім молодятам і не знають їх

йдеться у виданні

Також повідомляється, що інші запрошені на весілля знаменитості , зокрема Опра Вінфрі, Девід і Вікторія Бекхеми, а також Джеймс Корден, теж не були близькими друзями молодят.

Нагадаємо, раніше в Мережі навіть подейкували, що Джордж Клуні міг стати хрещеним батьком тоді ще ненародженого сина герцогів Сассекських Арчі. Однак, як відомо імена хрещених батьків королівського нащадка досі невідомі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація