DZIDZIO відчикрижив свою знамениту бороду заради ролі в кіно

DZIDZIO відчикрижив свою знамениту бороду заради ролі в кіно

Дзідзьо та Любомир Левицький

Артист наважився на зміну образу.

Фронтмен гурту DZIDZIO Дзідзьо, який показав свою дружину, знявся в кіно.

Музикант взяв участь у зніманні фільму "DZIDZIO Контрабас", режисером якого став Любомир Левицький (SELFIEPARTY, "Тіні незабутих предків").

"Все своє життя я мріяв стати великим артистом, не тільки співати, а й знімати своє кіно. Прихильники у коментарях в YouTube під моїми короткометражними DZIDZIOFILM давно вже просять "Досить нас дражнити! Пора знімати "повний метр"! І от нарешті я відчуваю, що дозрів. Настав час здійснити мрію!" - розказує про майбутню роботу Дзідзьо.

Заради досягнення своєї мрії головний герой картини Дзідзьо приймає нестандартне рішення і з'явиться перед глядачами у новому образі.

"Ця стрічка реально відкриє нового кiногероя для Украiни та нового для країни актора — Дзідзя, тому що він має величезний талант та має велике бажання дарувати людям позитив. Я вирішив зробити цей фільм, зберігаючи улюблений образ Дзідзьо в характері головного героя", - ділиться творчими роздумами режисер фільму Любомир Левицький.

Дзідзьо та Любомир Левицький

Сюжет фільму, під назвою "DZIDZIO Контрабас" творча команда поки що не розкриває. Але відомо, що у прокат на великі екрани стрічка вийде навесні 2017 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація