Дзідзьо прокоментував скандал з донькою Алсу на російському шоу "Голос. Дети"

Дзідзьо прокоментував скандал з донькою Алсу на російському шоу "Голос. Дети"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Співак зізнався, що на українському проекті накрутка голосів неможлива.

Фронтмен гурту DZIDZIO Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно прокоментував свою дебютну участь у шоу "Голос. Діти", поділився першими враженнями від "сліпих прослуховувань" на проекті.

Музикант зазначив, що на шоу приходили діти з сильними вокальними даними й додав, що шукав у свою команду юних вокалістів з ангельськими голосами, йдеться у "Сніданку з 1+1".

"Я весь час казав: "Боже, дякую, що ти показуєш чудеса на землі". На цьому шоу якась неймовірна енергія, почуття переливалися від тих дітей, вони відкривали у мені нові нотки. Душа по-інакшому реагує, очі сльозилися від кожного виступу", — ділиться емоціями Дзідзьо.

Також Дзідзьо прокоментував скандал, який нещодавно трапився на російському "Голос. Дети". Там у результаті накрутки голосів перемогла дочка співачки Алсу — Мікелла Абрамова.

"Це робилося напевно не з добрими намірами, а коли недобрі наміри — відповідні й наслідки. У нас в українському проекті це апріорі неможливо. Знаєте, під час знімань "Голос. Діти" приймаючи рішення щодо учасників своєї команди, я деколи навіть сумнівався і радився з продюсерами, мені лише сказали — "відчувай серцем", — зазначив артист.

Варто зазначити, що у російському шоу "Голос. Дети" виник скандал на фоні перемоги Мікелли Абрамової. У фіналі шоу дочка співачки Алсу отримала понад 50% голосів, що обурило шанувальників проекту. Фани запідозрили дівчинку в нечесній перемозі.

Фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома розказав про свій дебют у тренерському кріслі "Голос. Діти"

Фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома розказав про свій дебют у тренерському кріслі "Голос. Діти"

Нагадаємо, нещодавно Дзідзьо розповів про своє дитинство. Співак заявив, що завжди відчував себе дорослішим за свій вік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація