Дзідзьо прокоментував відпочинок дружини на самоті та зізнався, чи готовий стати татом

Дзідзьо прокоментував відпочинок дружини на самоті та зізнався, чи готовий стати татом

Фото: instagram.com/svitsketv

Артист заявив, що вже думає про поповнення.

Популярний співак, лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома більш відомий як Дзідзьо привідкрив завісу особистих стосунків з дружиною, співачкою SLAVIA.

Так, артист у програмі "Світське життя" прокоментував нещодавній відпочинок дружини в Домінікані, куди вона вирушила без нього.

Ярослава любить подорожувати, полюбляє відпочивати і це нормально. Я сказав, що дуже гарний момент – ти можеш відпочивати, а я можу займатися роботою. Мені не настільки задоволення приносить відпочинок, як робота

зауважив музикант

Також артист, який тривалий час жив з Ярославою на два міста, а нещодавно об’єднався  з нею, зізнався, чи планує ставати татом.

Погоджуюсь зі всіма і з мамою так само. Треба подумати про продовження життя.

зауважив артист

Дзідзьо наголосив, що питання про дитину, постійно ставить йому його матір і він погодився, що вже пора.

Кожен наступний дзвінок  матері починається зі слів "Я тобі хочу сказати…". Але мама права, бо маленькі діти відкривають в людях нові грані, нову любов, нову поведінку. І я думаю, що час прийшов.

зізнався Дзідзьо

Чому дружина DZIDZIO подорожує без нього

Чому дружина DZIDZIO подорожує без нього

Нагадаємо, днями дружина Дзідзьо SLAVIA вперше розповіла про подружнє життя з музикантом і також торкнулася теми народження дітей. Так за словами артистки, вона б дуже зотіла народити, але за її словами у Дзіздзя ніколи немає часу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація