Ексучасник "Чай вдвоем" Костюшкін у подробицях розповів, як його у 8 років зґвалтував чоловік

Ексучасник "Чай вдвоем" Костюшкін у подробицях розповів, як його у 8 років зґвалтував чоловік

Ексучасник "Чай вдвоем" Костюшкін у подробицях розповів, як його у 8 років зґвалтував чоловік

Фото: facebook.com/salshow

Ґвалтівник погрожував хлопцю.

Колишній учасник гурту "Чай вдвоем" Стас Костюшкін приголомшив відвертою історією про те, що у вісім років пережив сексуальне насильство.

Вперше артист поділився цією моторошною історією чотири роки тому, однак у подробиці не вдавався. Костюшкін пригадав, що після того, як заговорив про це, йому перетелефонували усі знайомі та родичі з запитанням, навіщо він це розповів

Я тоді сказав, що я розповів через причину мого страху за моїх дітей. За Мартіна і Богдана, тоді Мирона ще не було. Я шалено їх люблю, і я  шалено боюся, що якийсь покидьок зробить таке.

пояснив Костюшкін

Стас пригадує, що тоді він навчався у другому класі і йому було приблизно вісім років. Вони з друзями домовилися поїхати на поле заводу полімерів. Хлопчикам розповіли, що там багато шприців, з яких вони  могли погратися, стріляючи водою. Про це Костюшкін розповів у програмі "Алена, блин".

І ми вп'ятьох поїхали туди. Потім я бачу, хлопець йде. Там був якийсь палісадник і я в нього побіг. Він спокійно йшов. Побачивши мене, що я йду, він мені каже: "Пацан, ти повернешся?". Я стою, мені шалено страшно. Я киваю головою, що я піду. І він мені говорить: "Ти тоді батькам оцих чотирьох передай, де я їх закопав". Я зрозумів, що моїх друзів вб'ють. Треба було повертатися.

поділився подробицями страшного інциденту співак

Маленький Стас злякався, тож мусив повернутися назад і тоді сталася страшна річ

Я повернувся назад. А він каже: "Лягайте". Він поклав нас всіх. "Кожен відкрив рот". Ми відкрили роти. Він дістав член і засунув кожному в рот. Я тоді ще говорив, навіщо ви це робите. Я намагався дізнатися, що йому треба. Я взагалі не розумів що це, навіщо це відбувається.

зізнався артист

За словами Костюшкіна, тоді вони з хлопцями домовилися нікому про це не розповідати. Стас зізнався, що вони не зрозуміли, що сталося, проте розуміли, що щось дуже погане.

Нагадаємо, тим часом українська співачка Тоня Матвієнко розповіла, що ледь не стала жертвою дитячого лікаря. Медик хотів зґвалтувати артистку, коли вона приїхала до Охматдиту з донькою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація